Touchscreen informatiezuil

Een touchscreen informatiezuil laten ontwikkelen 

Heb jij een bedrijf of organisatie die veel klanten of bezoekers ontvangt? Dan is het handig om in je gebouw een touchscreen informatiezuil neer te laten zetten. Daarmee zorg je er namelijk voor dat mensen snel bij de informatie kunnen komen die ze zoeken. Screenlink helpt jou graag om een zuil te ontwikkelen die je zonder problemen kunt gebruiken en die je helemaal op jouw eigen huisstijl kunt aanpassen. Neem hiervoor eens een kijkje op onze website, waar we al onze informatie overzichtelijk voor je bij elkaar hebben staan. Zo krijg jij alvast een goede indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Onze oplossing voor jou

Een mooie informatiezuil met touchscreen 

Als bedrijf of organisatie wil je jouw klanten of bezoekers altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is dan goed om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die er zijn op het gebied van het aanbieden van informatie. We hebben veel ervaring met het maken van informatiezuilen, maar ook van de software waar deze zuilen op draaien. Deze is zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Niet alleen voor jouw klanten of gasten, maar ook voor jezelf. Zo zorgen wij ervoor dat je zonder enige problemen aanpassingen kunt maken in de informatie die door jou wordt aangeboden. Veranderingen kunnen daarbij ook in een handomdraai worden aangebracht.

Meer weten over onze interactieve touchscreen informatiezuil? 

Indien u meer wilt weten over onze informatiezuil met touchscreen, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier hebben wij uitgebreide informatie klaarstaan over onze verschillende producten. Zo weet je meteen wat er allemaal mogelijk is met een interactieve touchscreen informatiezuil van Screenlink. Neem gewoon even contact met ons op als je in gesprek wil gaan over onze informatiezuilen. We bekijken dan samen wat er met een touchscreen informatiezuil van Screenlink allemaal mogelijk is.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!