Touchscreen kiosk

Een interactieve touchscreen kiosk inzetten bij je bedrijf of organisatie

Klanten van een bedrijf, maar ook bezoekers van een organisatie of instelling, willen graag een goede informatievoorziening. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij Screenlink als je op zoek bent naar een goede oplossing op dit gebied. Heb je bijvoorbeeld wel eens een touchscreen kiosk overwogen? Dit is een mooie informatiezuil met een touchscreen, waar mensen heel eenvoudig zelf informatie op kunnen opvragen. Je bepaalt dan zelf om wat voor informatie het gaat. Wil je praktische informatie aanbieden over je bedrijf, zoals een plattegrond en openingstijden? Of wil je het kiosk touchscreen inzetten om het je klanten mogelijk te maken een bestelling bij je te maken? Dit behoort allemaal tot de opties.

Onze oplossing voor jou

Aan de slag met een interactieve touchscreen kiosk

Met een interactieve touchscreen kiosk maak je het jezelf makkelijk om informatie te delen met je klanten of gasten. We hebben hier bij Screenlink niet alleen maar mooie schermen voor klaarstaan, waar de informatie duidelijk op wordt vertoond. We hebben namelijk ook zelf software ontwikkeld waarmee het voor jou heel eenvoudig is om aan te geven wat er precies vertoond moet worden. Welke informatie wil je delen? Welke opties wil jij je gasten of klanten daarbij geven? Met onze software maak jij in een handomdraai aanpassingen. Uiteraard zorg je er dan ook voor dat alles er precies zo uit komt te zien als jij dat wenst.

Meer weten over onze kiosk met touchscreen?

Met een mooie, duidelijke touchscreen kiosk zorg jij er voor dat mensen die bij je bedrijf of organisatie langskomen snel de informatie krijgen waar ze naar op zoek zijn. We vertellen je hier graag een keer meer over. Je kunt altijd even contact met ons opnemen. Beter nog, kom een keer bij ons langs om te zien hoe een van onze touchscreens precies werkt. Zo weet jij meteen wat je kunt verwachten. Je kunt dan ook even aan de slag gaan met onze software om mee te maken hoe krachtig en gebruiksvriendelijk deze precies is.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!