Tv scherm etalage

Een TV scherm in de etalage

Wil jij een tv scherm in de etalage neerzetten? Wist je dan dat het mogelijk is om hier een interactief scherm van te maken waarmee jij de aandacht van je potentiele klanten zeker vasthoudt? Neem eens een kijkje bij Screenlink om meer te weten te komen over wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. We hebben namelijk een groot aantal verschillende mogelijkheden klaarstaan. Mogelijkheden die we graag een keer met je doornemen. Zodat we samen met jou kunnen bekijken hoe we jouw etalage zo goed mogelijk op gaan tuigen met een tv scherm dat jouw boodschap zo goed mogelijk overbrengt.

Onze oplossing voor jou

In je etalage een tv scherm gebruiken

Natuurlijk, iedereen kan een tv scherm in een etalage neerzetten en daar bijvoorbeeld een filmpje op laten zien. Maar het is zonde om niet alle mogelijkheden te gebruiken die er voorhanden zijn als het op een tv scherm in etalages aankomt. Als een dergelijk scherm namelijk interactief is, dan maak je het mogelijk voor je klanten om daadwerkelijk invloed te hebben op wat er vertoond wordt. Op deze manier zullen mensen er eerder toe genegen zijn om ook daadwerkelijk je winkel of bedrijf binnen te lopen. Je geeft bij een makelaarskantoor dan bijvoorbeeld mensen de mogelijkheid om verschillende huizen te bekijken en hiervoor hun zoekcriteria aan te passen.

Meer weten over een etalage met tv scherm?

Een tv scherm in de etalage is een goede manier om wat meer interactiviteit te bewerkstelligen met je klanten. Op deze manier heb je een grotere kans dat je klanten ook daadwerkelijk je winkel binnenkomen om een product of dienst van je af te nemen. We nemen alle mogelijkheden op het gebied van een tv scherm in etalages graag eens met je door. Neem hiervoor gewoon even een kijkje op onze website of maak een afspraak met ons om de mogelijkheden die wij te bieden hebben met ons door te nemen.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!