Vergaderscherm

Een vergaderscherm voor in jouw vergaderruimte

Zoek je naar een handig en efficiënt vergaderscherm digitaal? Gebruikte je tot nu toe nog een beamer tijdens de vergaderingen en presentaties? De kans is groot dat je dan tegen steeds meer beperkingen aanloopt. Heb je interesse in een digitaal vergaderscherm? Neem dan zeker contact op met Screenlink. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Overweeg je een handig touchscherm? Deze zijn voornamelijk handig als je vaak interactieve vergaderingen en besprekingen hebt. Alle wijzigingen en aanvullingen zijn direct op het scherm aan te brengen.

Onze oplossing voor jou

Een digitaal vergaderscherm vind je bij Screenlink

Een vergaderscherm waar je veel plezier van gaat hebben vind je bij Screenlink. Je wilt op een meer moderne manier gaan presenteren? Dan is een digitaal presentatiebord ideaal. Je kunt wijzigingen aanbrengen, maar het is ook mogelijk om de presentatie direct met je toehoorders te delen. Je hoeft de lezing of presentatie hiervoor alleen maar even op te slaan als PDF. Daarna is hij meteen te delen met de luisteraars.

Een demonstratie van vergaderscherm digitaal

Je wilt een digitaal vergaderscherm eigenlijk eerst weleens uitproberen voordat je er een aanschaft? Neem dan contact op met Screenlink. Je hebt dan de mogelijkheid om 30 dagen gratis een scherm uit te proberen. Ook kun je via de website online een demonstratie volgen. Vind je het handig als er een van onze medewerkers met een scherm bij jou langskomt? Dat kan ook. Bel of mail ons en we maken direct een afspraak. We presenteren dan zowel de software als het vergaderscherm. Uiteraard kun je op dat moment meteen al je vragen stellen.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!