Wachtkamer scherm voor zorgverleners

Een wachtkamer scherm

Heb je een dokterspraktijk, een tandartspraktijk of ben je fysiotherapeut? Dan is een wachtkamer scherm digitaal ideaal. Ook in de wachtkamers van ziekenhuizen worden deze schermen steeds vaker ingezet. Narrowcasting biedt zeker ook in de zorg ongekende mogelijkheden. Kosten- en tijdbesparend. Het is nu eenmaal niet anders dan dat we in de zorg vaak te maken hebben met wachttijden. Hoe artsen en therapeuten ook hun best doen, er loopt wel eens een spreekuur uit. Hierdoor is het niet altijd even gezellig in de wachtkamer. Als je op een wachtkamer scherm precies laat zien hoe lang de uitlooptijd is, geeft dat vaak rust.

narrowcasting in de zorg

Onze oplossing voor jou

Een wachtkamer scherm voor het informeren van de patiënt

Het is mooi om patiënten te ontvangen met een welkomstboodschap. De wachttijden of uitlooptijden kunnen vermeld worden en deze zijn ook continue aan te passen. Het is interessant om nieuwsberichten uit bijvoorbeeld de branche of de regio te tonen. Verder kan het in sommige wachtkamers handig zijn om patiënten door middel van het informatiebord de weg te wijzen of antwoord te geven op veel gestelde vragen.

Een wachtkamer scherm helpt patiënten ontspannen

Een wachtkamer scherm kan patiënten ook helpen om zich te ontspannen.  Niet zelden zijn mensen nerveus voor een afspraak met de arts of therapeut. Het pakken en doorbladeren van krantjes en tijdschriften lukt dan lang niet altijd. De concentratie en de rust hiervoor ontbreken. Een wachtkamer scherm is in die situatie ideaal. Hierop kunnen ontspannende video’s worden getoond. Of je brengt de bezoekers op de hoogte van het actuele nieuws of de weersvoorspellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een wachtkamerscherm digitaal is multifunctioneel inzetbaar

Je kunt het haast niet bedenken of een digitaal wachtkamer scherm is er voor in te zetten. Je gebruikt de narrowcasting software die bij het scherm hoort en alles wat je wilt kun je tonen op het scherm.

Als je weet wachtkamer scherm je neemt, dan hoeft deze alleen nog geïnstalleerd te worden. Onze medewerkers komen bij je langs, installeren het wachtkamerscherm en geven een korte uitleg over het gekozen softwaresysteem. Vervolgens kunnen zij helpen met het opzetten van de eerste content en laten ze zien hoe je formats zelf kunt aanpassen. Screenlink heeft speciaal voor de zorg bepaalde producten ontwikkeld. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en wij regelen een vrijblijvende presentatie.

Direct meer weten over onze narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

    Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

    Offerte aanvragen:

      Vraag direct een vrijblijvende offerte aan met dit formulier.