Wachtkamer televisie

Wachtkamer televisie

Wachtkamer televisie wordt steeds populairder. Wil jij de bezoekers van jouw zorginstelling of praktijk informeren, dan is een wachtkamer televisie scherm de ideale keuze. Via dit scherm kun je informatie verstrekken over het WiFi wachtwoord en openingstijdens of zend je het nieuws uit. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, kijk dan op onze website of vraag onze Screenlink medewerkers om meer informatie. Screenlink biedt talloze mogelijkheden voor grotere en kleinere wachtkamers en helpt jou met het optimaal inzetten van je nieuwe scherm.

Onze oplossing voor jou

De voordelen van een wachtkamer televisie scherm

Een wachtkamer televisie scherm is op talloze manieren te gebruiken. Creëer een rustgevende ambiance met mooie beelden en een rustig muziekje of gebruik het scherm voor het verspreiden van informatie over je onderneming. Daarnaast kun je klanten of patiënten natuurlijk ook de kans geven het nieuws door te nemen of presenteer je de weersvoorspelling voor de komende dagen op het scherm. Een wachtkamer televisie help jou bij het creëren van de gewenste ambiance in de wachtkamer. Het leuke aan een wachtkamer scherm is dat je de content gedurende de dag kunt aanpassen en het scherm voor talloze toepassingen kunt gebruiken.

Alles wat je nodig hebt voor een televisie wachtkamer

Wil jij snel aan de slag met jouw wachtkamer televisie scherm, dan biedt Screenlink de oplossing: het kant-en-klare MKB pakket. Met dit pakket haal je in een keer alles in huis voor het installeren van jouw televisie in de wachtkamer. Het pakket bevat natuurlijk een beeldscherm, maar ook een ophangbeugel, mediaplayer en een 12 maanden licentie voor de benodigde software. Het MKB pakket is zo geïnstalleerd en voor vragen over de content of technische specificaties kun je de hele dag terecht bij het ervaren personeel. Gebruik dit veelzijdige scherm om jouw wachtkamer helemaal af te maken en creëer een fijne omgeving voor klanten, patiënten en collega’s.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!