Wachtkamer tv tandarts

Wachtkamer tv tandarts

Ben je op zoek naar een wachtkamer tv tandarts, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. De wachtkamer tv bij de tandarts wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Het communiceren met klanten, patiënten en collega’s via een beeldscherm is namelijk erg effectief. Wil jij alleen het beste voor jouw praktijk, informeer dan bij Screenlink naar de mogelijkheden voor een wachtkamer tv scherm tandarts. Screenlink heeft verschillende schermen en softwareoplossingen en helpt jou met het vinden van het vinden van het scherm dat het beste past bij jouw tandartsenpraktijk.

Onze oplossing voor jou

Waarom een wachtkamer tv scherm tandarts?

Wachtkamer tv tandarts is de perfecte oplossing voor vrijwel alle praktijken. Creëer een rustige ambiance voor gestresste patiënten met een muziekje en mooie afbeeldingen en zorg dat het wachten minder lang lijkt te duren. Het leuke aan het wachtkamer tv scherm tandarts van Screenlink is dat je eindeloos kunt variëren met de content die je uitzendt. Informeer klanten over de openingstijden, deel het nummer dat ze kunnen bellen voor spoedafspraken of zet een medewerker in het zonnetje vanwege een verjaardag of jubileum. Daarnaast kun je het scherm natuurlijk ook gebruiken voor het delen van het nieuws, weersverwachtingen of een evenementen kalender. Een mooi scherm in de wachtkamer straalt gastvrijheid en professionaliteit uit en helpt jou met het communiceren van talloze boodschappen.

Een kant-en-klaar tandarts wachtkamer tv scherm 

Wil je gelijk aan de slag en sta je te popelen om jouw wachtkamer tv tandarts in huis te halen, dan heeft Screenlink de perfecte oplossing: het kant-en-klare MKB pakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om gelijk te beginnen met zenden en is eenvoudig te gebruiken. Kies jij voor het kant-en-klare MKB pakket dan krijg je een scherm, ophangbeugel, mediaplayer en 12 maanden licentie voor onze handige Screenlink software. Heb je vragen over de installatie of het gebruik van het tandarts wachtkamer tv scherm, dan kun je tijdens werkdagen terecht bij onze ervaren medewerkers. Zij denken met je mee over het inzetten van jouw nieuwe scherm en kunnen van alles uitleggen over de software en technische specificaties.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!