Wachtkamer TV

Wachtkamer tv 

Een wachtkamer tv heeft veel voordelen, gebruik een wachtkamer tv scherm om de wachttijd voor jouw klanten een stuk dragelijker te maken en creëer een rustgevende omgeving. Een tv in de wachtkamer kan op talloze manieren gebruikt worden en is altijd een goede investering. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Op onze website vind je informatie over de verschillende modellen en softwarepakketten die onze organisatie biedt.

Onze oplossing voor jou

Waarom een wachtkamer tv scherm?

Een wachtkamer tv scherm is de ideale keuze voor verschillende bedrijven. Heb jij een ruimte waar patiënten, klanten of bezoekers even moeten wachten, maak de wachttijd dan extra aangenaam met wachtkamer tv. Kalmeer bezoekers met rustgevende muziek en mooie beelden voor stressvolle afspraken of gebruik de tv in de wachtkamer voor het communiceren van een evenementen kalender, zet collega’s in het zonnetje of besteed aandacht aan bijzondere gebeurtenissen. Een wachtkamer tv scherm van Screenlink is de perfecte keuze voor talloze organisaties en is door de verschillende softwarepaketten zowel eenvoudig als dynamisch te gebruiken. Laat je verrassen door de positieve reacties en maak het wachten in jouw wachtkamer een stuk leuker en gezelliger.

Een kant-en-klare tv wachtkamer

Heb jij een MKB bedrijf en ben je op zoek naar een wachtkamer tv, dan heeft Screenlink de oplossing voor jou. Wij bieden een kant-en-klaar MKB pakket, waarmee je eenvoudig en snel aan de slag kunt. Dit pakket bevat een wachtkamer tv scherm, benodigde ophangbeugel, mediaplayer en 12 maanden licentie voor onze software. Met het MKB pakket kun je jouw tv wachtkamer gelijk installeren en beginnen met het uitzenden van jouw al jouw berichten. Heb je tijdens het gebruik vragen, stel deze dan aan de ervaren medewerkers van Screenlink en ook op gebied van technische support staat de organisatie daglijks voor je klaar.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!