Maak het wachten aangenamer met een

Wachtkamerscherm in de zorg

Heb je een huisartsenpraktijk, een tandartspraktijk of ben je fysiotherapeut? Dan hebben wij een innovatieve en eenvoudige manier om de wachttijd in jouw wachtkamer aangenamer te maken. Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn!

Wachtkamer scherm in de zorg fysiotherapeut
Talloze mogelijkheden voor een

Wachtkamerscherm

We kennen het allemaal wel: het vervelende wachten in de wachtkamer van de dokter, tandarts of fysiotherapeut. Een wachtkamer scherm kan patiënten en bezoekers helpen om zich te ontspannen.  Vaak zijn mensen ongeduldig of nerveus voor een afspraak met de arts of therapeut. Het pakken en doorbladeren van kranten en tijdschriften lukt dan lang niet altijd, omdat deze vaak verlopen zijn of simpelweg niet interessant worden gevonden. Narrowcasting is hierom dé oplossing voor in de wachtkamer omdat je patiënten kunt informeren en entertainen met actueel nieuws.

 

Content voor wachtkamerscherm in de zorg

Je kunt zelf content maken, maar ook kiezen voor automatische content met real time updates. De mogelijkheden zijn eindeloos! De wachtkamer is een ideale omgeving om de aandacht van je doelgroep te trekken. Je kunt patiënten informeren over de wachttijden, maar ook op de hoogte houden van recent nieuws en gebeurtenissen binnen de instelling, zoals aankondigingen van nieuwe behandelingen en succesverhalen van mede patiënten.

Verzacht de wachtervaring

Kies voor Narrowcasting in uw wachtkamer!

Klik hier om direct contact op te nemen en te ontdekken hoe u narrowcasting kunt implementeren in uw wachtkamer!

Automatische content

Real-time updates

Automatische content biedt extra functionaliteit en geeft de mogelijkheid om meer relevante en actuele informatie te tonen. Je hoeft zelf niets te doen. De content ververst zichzelf waardoor je altijd real-time updates ontvangt. Zo kun je kiezen voor onze aan -en afwezigheidoplossing waarbij patiënten in een oog opslag kunnen zien welke zorgverleners aanwezig zijn met als optie de extra wachttijden erbij te tonen. Elke zorg medewerker kan via de eigen smartphone bij binnenkomst aangeven dat ze aanwezig zijn en uitchecken als ze weggaan.

Wachtkamerscherm zorg

Een aantal klanten die gebruik maken van onze software

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Narrowcasting voor gebruik in de horeca

Wat maakt Sreenlink uniek !

Naast de narrowcasting software ondersteunt Screenlink de zorg ondernemers met extra content. We hebben een bibliotheek met korte ontspannende video’s op de patienten in de wachtkamer zich op hun gemak te stellen. De content is daarnaast uit te breiden met praktijk informatie en belangrijke video’s voor patienten

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang gebruik zullen maken van onze digitale menuborden. 

logo

Krachtig en innovatief

De software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snelmogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960