Wachtkamerscherm

Een wachtkamerscherm

Heb je een dokterspraktijk, een tandartspraktijk of ben je fysiotherapeut? Dan is een wachtkamerscherm digitaal ideaal. Ook in de wachtkamers van ziekenhuizen worden deze schermen steeds vaker ingezet. Narrowcasting biedt zeker ook in de zorg ongekende mogelijkheden. Kosten- en tijdbesparend. Het is nu eenmaal niet anders dan dat we in de zorg vaak te maken hebben met wachttijden. Hoe artsen en therapeuten ook hun best doen, er loopt wel eens een spreekuur uit. Hierdoor is het niet altijd even gezellig in de wachtkamer. Als je op een wachtkamerscherm precies laat zien hoe lang de uitlooptijd is, geeft dat vaak rust.

Onze oplossing voor jou

Een digitaal wachtkamerscherm voor entertainment

Een wachtkamerscherm kan patiënten helpen om zich te ontspannen. Uiteraard zitten mensen over het algemeen niet voor hun plezier te wachten op hun afspraak met een arts of therapeut. Niet zelden zijn mensen nerveus. Het pakken en doorbladeren van krantjes en tijdschriften lukt dan lang niet altijd. De concentratie en de rust hiervoor ontbreken. Een scherm is in die situatie ideaal. Hierop kunnen ontspannende video’s worden getoond. Of je brengt de bezoekers op de hoogte van het actuele nieuws of de weersvoorspellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een wachtkamerscherm digitaal is multifunctioneel inzetbaar

Je kunt het haast niet bedenken of een digitaal wachtkamerscherm is er voor in te zetten. Je gebruikt de software die bij het scherm hoort en alles wat je wilt kun je tonen op het scherm. In een wachtkamer kan het ook handig zijn om antwoorden te geven op veel gestelde vragen. Of je laat handige informatie over het ziekenhuis of de praktijk zien op het wachtkamerscherm. De continue communicatie via narrowcasting scheelt heel veel tijd. Screenlink heeft speciaal voor de zorg bepaalde producten ontwikkeld. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en wij regelen een vrijblijvende presentatie.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!