Speciaal voor de zorg

Stel patiënten gerust

Heb je een dokterspraktijk, een tandartspraktijk of ben je fysiotherapeut? Dan is een wachtkamer scherm digitaal ideaal.

zorg scherm
talloze mogelijkheden

Narrowcasting voor de zorg

Een wachtkamer scherm kan patiënten ook helpen om zich te ontspannen.  Vaak zijn mensen nerveus voor een afspraak met de arts of therapeut. Het pakken en doorbladeren van krantjes en tijdschriften lukt dan lang niet altijd. De concentratie en de rust hiervoor ontbreken. Een wachtkamer scherm is in die situatie ideaal. Hierop kunnen ontspannende video’s worden getoond. Of je brengt de bezoekers op de hoogte van het actuele nieuws of de weersvoorspellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

voorbeeld zorg
aanwezigheid

Laat weten wie er aanwezig is

Met onze speciale software kunnen bezoekers in een keer zien welke zorgverleners aanwezig zijn met als optie de extra wachttijden. Elke zorg medewerker kan via de eigen smartphone bij binnekomst aangeven dat ze aanwezig zijn en uitchecken als ze weggaan.

Een aantal klanten die gebruik maken van onze software

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Narrowcasting voor gebruik in de horeca

Wat maakt Sreenlink uniek !

Naast de narrowcasting software ondersteunt Screenlink de zorg ondernemers met extra content. We hebben een bibliotheek met korte ontspannende video’s op de patienten in de wachtkamer zich op hun gemak te stellen. De content is daarnaast uit te breiden met praktijk informatie en belangrijke video’s voor patienten

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang gebruik zullen maken van onze digitale menuborden. 

logo

Krachtig en innovatief

De software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snelmogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960