Wachtkamerschermen

Wachtkamerschermenen

Ben je op zoek naar een wachtkamerscherm, dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Wij hebben verschillende wachtkamerschermen en helpen jou met het maken van de perfecte keuze voor jouw organisatie. Wil je een scherm in de wachtkamer van een praktijk of kantoor, zodat je iets kunt communiceren met jouw klanten, dan is een wachtkamerscherm een fanatastisch keuze. Informeer mensen over de gespreksonderwerpen van de afspraak, kondig evenementen aan of geef gasten de mogelijkheid op de hoogte te blijven van het nieuws of het weer tijdens het wachten.

Onze oplossing voor jou

Talloze mogelijkheden voor jouw wachtkamerscherm

De keuze voor een wachtkamerscherm is zo gemaakt, onze medewerkers helpen jou met het kiezen van het juiste scherm en kunnen adviseren over de content die je uit kunt zenden. Bij Screenlink kun je kiezen uit verschillende afmetingen wachtkamerschermen en deze combineren met een van onze online softwareplatformen. Heb je zelf content die je wilt uitzenden, kies dan voor de essentials of basic software. Deze softwarepakketten zijn optimaal voor kleine organisaties en lenen zich uitstekend voor het delen van een agenda of vrolijke mededeling. Heb je vragen of wil je advies over de verschillende wachtkamerschermen, neem dan contact op met onze medewerkers en vind het scherm wachtkamer dat bij jouw organisatie past.

Professionele installatie van het scherm in de wachtkamer

Weet je welk wachtkamerscherm je neemt, dan hoeft deze alleen nog geïnstalleerd te worden. Onze medewerkers komen bij je langs, installeren het scherm en geven een korte uitleg over het gekozen softwaresysteem. Vervolgens kunnen zij helpen met het opzetten van de eerste content voor jouw wachtkamerschermen en laten ze zien hoe je formats zelf kunt aanpasesen. Een wachtkamerscherm maakt jouw wachtkamer helemaal af en zorgt ervoor dat de tijd in de ruimte een stuk sneller gaat. Creëer met een scherm wachtkamer een dynamische omgeving en moedig jouw klanten aan tot het voeren van een gesprek met een vraag of uitdaging op het scherm. Maak wachten zo plezierig mogelijk en geef klanten een goed gevoel zodra ze binnen komen lopen met een doordacht wachtkamerscherm.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!