Welkomstscherm

Screenlink bied je de mogelijkheid om met schermen op moderne en betrouwbare wijze te laten communiceren met klanten bezoekers, gasten en medewerkers. Narrowcasting speelt een hoofdrol binnen de activiteiten van Screenlink, maar er is heel erg veel meer mogelijk met schermen. Wat dacht je van een welkomstscherm? Voor diverse winkels creëerde Screenlink al een fraai welkomstscherm. Resultaat? Meer bezoekers in de winkel en meer omzet.

Onze oplossing voor jou

Welkomst zuil

Ondernemers die werken met een welkomstscherm trekken extra aandacht en nodigen passanten uit om binnen te komen. Op de welkomstschermen wordt concrete informatie geboden, bijvoorbeeld het laten zien wat er in de aanbieding is of welke producten nieuw in het assortiment opgenomen zijn. Schermen kunnen aan elkaar gekoppeld worden om ze een extra grote welkomst zuil te creëren. Het welkomstscherm kan kan meters hoog en breed worden, wat dat betreft kan maatwerk geleverd worden. Deze digitale welkomstschermen zijn onvervalste blikvangers en levert meteen extra aandacht en bezoekers op. En dat is precies de bedoeling van een welkomst zuil.

Digitaal welkomstscherm

Narrowcasting is in verschillende pakketten beschikbaar. Heb je meerdere schermen of in elk filiaal een welkomstscherm staan, dan heb je de mogelijkheid om die allemaal vanaf een centrale plaats aan te passen aan de actualiteit. De software van Screenlink die je daarvoor gebruikt is beschikbaar in verschillende pakketten, van Essentials naar Basic en van Premium naar Ultimate. Het digitale welkomstscherm is niet alleen geschikt om extra mensen in je winkel te krijgen, je gebruikt het ook om medewerkers welkom te heten of die meteen op de hoogte te stellen over wat er speelt binnen de organisatie Niet zelden worden de schermen ook toegepast als motivatietekst. En zo blijkt dat werken en specifiek communiceren via beeldschermen een buitengewoon krachtige tool is voor diverse toepassingen. Screenlink weet alles van die toepassingen en blijkt de ideale partner. Behalve voor de installatie doe je ook een beroep op Screenlink als het gaat om service-support. Ook die service wordt alom geroemd.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!