Winkelscherm

Klanten effectief informeren met winkelscherm

Een winkelscherm digitaal is een ideale manier om klanten en bezoekers op de hoogte te houden van aanbiedingen en prijzen. Ook als er aangepaste openingstijden zijn in verband met bijvoorbeeld een verbouwing of feestdagen, is dat duidelijk te presenteren via een winkelscherm. Als je een eigen winkel hebt, is aansprekende en regelmatig wisselende reclame belangrijk om genoeg klanten te trekken. Soms gebeurt dit nog door middel van posters. Steeds meer winkeliers merken echter dat een digitaal winkelscherm vele malen effectiever en uiteindelijk ook goedkoper is. Voor een nieuwe poster moet je toch altijd weer contact opnemen met de drukker. Een nieuwe reclame vermelden op het winkelscherm? Dat is geregeld met een paar muisklikken en je hoeft er de deur niet eens voor uit. Extra kosten brengt het ook niet met zich mee. Makkelijker kan het niet.

Onze oplossing voor jou

Veel mogelijk met digitaal winkelscherm

Een winkelscherm is misschien wel allereerst bedoeld voor de actuele aanbiedingen en eventuele prijswijzigingen. Daarnaast is het scherm ook te gebruiken voor het delen van onder meer informatie video’s of mooie afbeeldingen. Entertainment en beleving is erg belangrijk voor de huidige consument. De reclames, afbeeldingen en video’s zijn op elk gewenst moment te verwijderen, aan te passen of aan te vullen. Heb je interesse in deze winkelschermen? Neem dan contact op met Screenlink.

Een winkelscherm digitaal aansturen

Een digitaal winkelscherm is een belangrijke vorm van narrowcasting. Goede apparatuur en goede software zijn hierbij heel belangrijk. Voor beiden kun je terecht bij Screenlink. Zo’n digitaal winkelscherm is precies wat jij zoekt? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wil je snel een reactie, gebruik dan onze chat. We kunnen ook altijd geheel vrijblijvend een afspraak met je inplannen. We komen dan bij jou langs met een winkelscherm. Graag laten we dan uitgebreid zien welke mogelijkheden er zoal zijn. Ook kun je dan, desgewenst, kennismaken met onze software. Deze is uiteraard onmisbaar voor het aansturen van het winkelscherm. Volg je liever online een demonstratie? Ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor op onze website.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!