Ziekenhuisscherm

Een ziekenhuisscherm

Een ziekenhuisscherm digitaal is ideaal voor in de wachtkamer. Zoek je een digitaal scherm van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Screenlink aan het juiste adres. Gebruiken jullie al jarenlang een scherm en is er uitbreiding of vervanging nodig? Wij zijn dan jullie ideale partner. Gaan jullie voor het eerst over op digitale schermen in het ziekenhuis? Zowel in de centrale ruimtes als in de wachtkamers zijn ze meer dan nuttig. Wil je eerst nog informatie over de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen? Neem dan zeker contact met ons op.

Onze oplossing voor jou

Een digitaal ziekenhuisscherm voor actuele informatie

Een ziekenhuisscherm is prettig voor zowel de bezoekers als voor de medewerkers aan de balie. Vaak krijgen zij dezelfde vragen van wachtende mensen. Dit is uiteraard niet erg, maar kan wel veel van hun tijd vragen. Wanneer een scherm voorziet in de nodige informatie geeft dat veel rust in een wachtkamer. Allereerst moet je dan denken aan de wachttijden. Meestal is dat de grootste frustratie van patiënten. Ze hebben wellicht hun best gedaan om op tijd in het ziekenhuis te zijn en dan worden ze na 20 minuten nog niet geroepen. Op een ziekenhuisscherm zijn de actuele uitlooptijden aan te geven. Deze kunnen steeds worden aangepast. Dit geeft de wachtende mensen veel rust en duidelijkheid.

Een ziekenhuisscherm digitaal voor ontspanning

Een digitaal ziekenhuisscherm kan patiënten helpen om hun afspraak met de arts meer ontspannen te maken. Sommige mensen voelen zich al snel onrustig in een ziekenhuis. Als er dan op verschillende plekken duidelijke informatie wordt verstrekt, geeft dat een stukje rust. In de wachtkamer kun je via het scherm allerlei video’s laten zien. Dit leidt de wachtende mensen af. Dit is af te wisselen met bijvoorbeeld laagdrempelige medische informatie of nieuwsberichten. Als je meer wilt weten over de ziekenhuisschermen, neem dan zeker contact op met Screenlink.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen...
Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!
Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland
Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in 'digitale vorm' gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.
Willem Woldringh, Woldringh Optiek
Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.
Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum
Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!
In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.
Josina Cuijpers, Molex Interconnect
Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!