Zorgscherm

Je wilt een zorgscherm in jouw eigen praktijk?

Een zorgscherm digitaal is precies wat jij zoekt? Je wil het je bezoekers graag wat makkelijker maken in de wachtkamer? Kijk dan eens op de website van Screenlink. Wellicht is narrowcasting dan precies wat je zoekt. Wij zijn je ideale partner voor zowel de software als de apparatuur. Beide zijn van zeer goede kwaliteit. In de zorg heb je te maken met wachttijden. Of je nu tandarts of therapeut bent. Vaak zijn wachttijden gewoonweg niet te voorkomen. Wel is het voor de wachtende mensen prettig als ze weten hoe lang ze ongeveer moeten wachten. Door middel van een scherm in de wachtkamer is dat goed aan te geven.

Onze oplossing voor jou

Een digitaal zorgscherm

Wil je een zorgscherm aanschaffen of gaat het om meerdere schermen? Heb je al een scherm, maar zoek je naar goede software? In beide gevallen staan wij graag voor je klaar. Narrowcasting is zeer goed toe te passen in de zorg. Naast het aangeven van de uitlooptijden kun je op het scherm ook wat mooie video’s laten zien. Verstrooiing kunnen patiënten vaak wel gebruiken. Denk alleen al aan het actuele nieuws of verkeersinformatie. De berichten en de afbeeldingen die je presenteert op het scherm zijn continue aan te passen. Dit werkt zeer snel en eenvoudig.

Voor een zorgscherm digitaal moet je bij Screenlink zijn

Juist als je een digitaal zorgscherm zoekt, zijn wij graag je partner. Voor de zorg hebben wij speciale producten ontwikkeld. Wil je informatie over de werking? Lijkt het je prettig om het een en ander uit te proberen? Dat kan bij ons geheel vrijblijvend. Maak een afspraak en we laten de zorgschermen zien bij jou in de praktijk. Mogen wij de schermen leveren, dan zorgt ons serviceteam voor de montage. Neem in het geval van vragen zeker even contact met ons op. Daar zijn we voor. Onze service stopt niet bij de levering van de zorgschermen. Ook daarna mag je nog altijd een beroep op ons doen. Loop je aan tegen problemen op het gebied van het geluid? Neem direct even contact met ons op. Onze support is voor jou als klant geheel gratis. Wil je het liefst zo snel mogelijk een afspraak met ons maken? Op de website vind je onze contactgegevens. Als je ons op werkdagen een e-mail stuurt, proberen we nog dezelfde dag een bericht terug te sturen. Wil je direct een reactie, gebruik dan onze chat.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!