i3-Technologies - Interactieve presentatieschermen

i3-technologies presentatieschermen

Presenteren & vergaderen

De i3-Technologies interactieve presentatieschermen met  intuïtieve Touch-bediening, hoge resolutie en een scala aan aansluitmogelijkheden, zijn geschikt voor elke zakelijke omgeving

De presentatieschermen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 55, 65, 75 en 86 inch. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende vloerstanden.

Ontdek de I3 TOUCH E-ONE

Een interactief touchscreen met 4K-resolutie en een hoge contrastverhouding. De belangrijkste kenmerken voor u op een rij:

✓ IR-technologie en zero air gap voor nauwkeurige schrijfervaring
✓ Inclusief i3STUDIO software voor whiteboarden, annoteren en presenteren
✓ i3TOUCH E-ONE 75 inch wordt geleverd met wandbeugel

Offerte ontvangen        Brochure

I3TOUCH X-ONE

 

De i3-Technologies presentatiescherm X-ONE, met Android 11, OPS-sleuf, WiFi, Windows Ink, geïntegreerde browser, wachtwoordbeveiliging, OS-onafhankelijkheid en draadloze updates is een complete, kostenefficiënte oplossing voor interactieve presentaties.

Offerte aanvragen  Brochure

I3SIXTY-2

 

De i3SIXTY 2 stelt kleine groepen in staat om grote resultaten te behalen, met een scherm dat 90 graden kan draaien, een ultra-nauwkeurige schrijfervaring en
whiteboarden, aantekeningen maken, draadloos presenteren en videovergaderen – allemaal op Android 11.

Offerte aanvragen  Brochure

Draadloos presenteren met één klik

Deel jouw scherm direct zonder enige installatie. Sluit de i3ALLSYNC Touch-zender aan op jouw apparaat en druk op de knop om te beginnen met delen.

Mini OPS computer

De OPS fungeert als een volwaardige computer en kan worden aangepast aan de specifieke wensen en eisen van de gebruiker. Het biedt standaard computerfunctionaliteiten en wordt geleverd met Windows 11 Pro. Daarnaast kan het worden uitgerust met software zoals Microsoft Office, Zoom, Teams, Webex en meer.