Workshop narrowcasting

Gebruik je een van onze narrowcasting systemen en ben je op zoek naar een manier om je communicatie boeiender, maar ook visueel aantrekkelijker te maken?

Wij geven workshops op maat. Het resultaat van de workshop zal zijn dat je met meer vertrouwen met de oplossing zult werken, de narrowcasting meer “leeft” binnen de organisatie en veel efficiënter wordt gebruikt. 

Workshop Narrowcasting

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

Tijdens deze 4 uur durende workshop analyseren we de huidige content en de locaties van de schermen. Hierna bespreken we alle mogelijkheden wat betreft Narrowcasting. Vervolgens gaan we aan de slag met een hands-on sessie; een combinatie van een training, het maken van een of meerdere templates en het verder vertalen van de huisstijl naar een mooi ontwerp. 

We geven deze workshop in-company. De workshop wordt afgestemd op de situatie van de klant. Elke organisatie is anders. Dat betekent dat er tijdens de workshop specifieke gevallen en vraagstukken kunnen worden meegenomen, zodat deelnemers optimaal worden betrokken. De investering voor deze workshop bedraagt 995,- excl. BTW.

Open workshop

Liever individueel deelnemen aan de workshop? We bieden ook een open-workshop aan waarbij maximaal 3 personen van meerdere bedrijven kunnen deelnemen op onze locatie in Zaltbommel. De investering voor deze workshop bedraagt 395,- excl. BTW.

Interesse? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Ik meld me graag aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

085-3030960