Vaardigheidstraining voor effectieve en visueel aantrekkelijke communicatie met Narrowcasting

Workshop Narrowcasting

De Screenlink Narrowcasting systemen zijn intuïtief te gebruiken. De meeste klanten zullen in staat zijn zich de basisvaardigheden zelf aan te leren. Toch raden we onze klanten aan om deel te nemen aan deze workshop, zodat zij een veel beter inzicht krijgen in de uitgebreide mogelijkheden en de veelzijdige toepassingen van onze Narrowcasting systemen. Het resultaat van de workshop zal zijn dat u met veel meer vertrouwen met de oplossing zult werken, uw Narrowcasting oplossing meer “leeft” binnen uw organisatie en veel efficiënter wordt gebruikt. Ook zal deze workshop resulteren dat u krachtiger communiceert wat meer plezier geeft bij de gebruiker.

Narrowcasting

Inhoud

Tijdens deze 4 uur durende sessie analyseren we de huidige content en de locaties van de schermen. Hierna bespreken we alle mogelijkheden wat betreft Narrowcasting. Na een korte pauze gaan we aan de slag met een hands-on sessie, een combinatie van een training, het maken van een of meerdere templates en het verder vertalen van de huisstijl naar een mooi ontwerp.

Als u extra wensen heeft voor de content zoals het toevoegen van een of meerdere Plus pakketten, dan zullen we dit tijdens de sessie verzorgen of op een later tijdstip implementeren.

Na deze sessie bent u op de hoogte van alle mogelijkheden en hebben we een start gemaakt om te komen tot een professionele uitzending aangevuld met nieuwe ideeën voor content. Per bedrijf kunnen 4 deelnemers meedoen. De workshop zal door twee medewerkers van Screenlink worden gegeven.

Workshop Narrowcasting

Hoe deel te nemen?

We geven deze workshop in-company. De workshop wordt afgestemd op de situatie van de klant. Elke organisatie is anders. Dat betekent dat er tijdens de workshop specifieke gevallen en vraagstukken kunnen worden meegenomen, zodat deelnemers optimaal worden betrokken. De investering voor deze workshop bedraagt 995,- excl. BTW.

Liever individueel deelnemen aan de workshop? We bieden ook een open-workshop aan waarbij maximaal 3 personen van meerdere bedrijven kunnen deelnemen, op onze locatie in Zaltbommel. De investering voor deze workshop bedraagt 395,- excl. BTW.

Interesse? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Ik meld me graag aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

085-3030960