Hikvision

Over

De beeldschermen van Hikvision zijn ontworpen om levendige en meeslepende visuele ervaringen te bieden. Ze maken gebruik van geavanceerde displaytechnologieën zoals LED-achtergrondverlichting en hoge resoluties voor heldere en scherpe beelden.

De beeldschermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van kleinere modellen voor vergaderruimtes tot grote displays voor openbare ruimtes of evenementen.

Presenteren & vergaderen

Hikvision biedt presentatieschermen met een combinatie van Touch functionaliteit, whiteboard, draadloos presenteren en een optie voor videovergaderen met de ingebouwde camera en microfoon oplossing. Te voorzien van o.a. Teams en Zoom app via de Android Playstore.

Te verkrijgen in 55, 65, 75 en 86 inch.

De belangrijkste kenmerken op een rij

✓ 4k resolutie, 3840 x 2160 pixels
✓ Ingebouwde Wifi met Miracast
✓ Ingebouwd whiteboard met annotatie en delen van content via QR code
✓ Strak ontwerp met aluminium randen
✓ Lichtsterkte 350Cd/m2
✓ Android 8.0
✓ Infrarood Touch scherm met 20 punten Touch
✓ 2 x 10 Watt luidspreker
✓ 2 x HDMI in, 1 x HDMI uit
✓ 2 x RJ45 netwerkpoort en Wifi2 x
✓ USB aan voorzijde en 2 x USB aan zijkant.

Modellen met ingebouwde camera;
✓ Ingebouwde 8 MP camera voor zeer scherp beeld
✓ Microfoon array met 6 microfoons 

Offerte ontvangen        Brochure

Mini OPS computer

De OPS fungeert als een volwaardige computer en kan worden aangepast aan de specifieke wensen en eisen van de gebruiker. Het biedt standaard computerfunctionaliteiten en wordt geleverd met Windows 11 Pro. Daarnaast kan het worden uitgerust met software zoals Microsoft Office, Zoom, Teams, Webex en meer. 

Visuele impact

Een LED-display kan een indrukwekkende visuele impact hebben op bezoekers, klanten en werknemers. Het trekt de aandacht en kan een positieve indruk achterlaten. Daarnaast kan het ook helpen om de branding en het imago van een bedrijf te versterken.

Of je nu een LED-wand nodig heeft voor een welkomsthal of een narrowcasting-oplossing voor bewegwijzering, Hikvision LED-schermen brengen jouw visie altijd tot leven en verlichten de mogelijkheden.