Verleid je klanten op beslissende momenten

Digital signage

Digital signage is een vorm van communicatie via beeldschermen waarbij je het publiek zeer gericht kunt bereiken. Met digitale beeldschermen voor het raam of in de etalage, kun je passerende bezoekers attenderen op acties of nieuwe producten en hiermee deze potentiële klant de winkel in krijgen. Eenmaal in de winkel kun je deze informatieschermen inzetten om een bepaalde sfeer te creëren of om nieuwe productie of acties te laten zien.

Daarom wordt digital signage als een van de belangrijkste en meest effectieve instrumenten gezien om jouw publiek op een (beslissings)moment te beïnvloeden.

 

retail
Bereik jouw doelgroep op het juiste moment

Narrowcasting voor retail

Nu narrowcasting voor retailers goed betaalbaar is geworden zien we een grote groei van informatieschermen in winkels. Geen wonder, want met digital signage kun je op het juiste moment jouw potentiële klanten verleiden om jouw winkel binnen te gaan of om iets te kopen.

We leveren speciale schermen om voor de winkelruiten te plaatsen. Door middel van de juiste content wordt  de passerende klant getriggerd om de winkel in te gaan. Deze schermen geven heel veel licht en zijn dus ook overdag goed te zien. Indien de klant eenmaal binnen is, dan kun je de schermen gebruiken om bezoekers te informeren van speciale producten, acties of de beleving in de winkel te verhogen.

 

 

sani4all
sneakers

Stel je eigen programma samen

Met onze narrowcasting software kun je je eigen digital signage programma samenstellen. Voor de grotere retailers die de content intern zelf maken hebben we een systeem ontwikkeld om heel simpel zelf de afbeeldingen en video’s op de schermen in de filialen te plaatsen.

Een aantal klanten die gebruik maken van onze digtal signage oplossing

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Altijd en overal

Wat maakt Sreenlink uniek !

Screenlink heeft software die is ontwikkeld samen met retailers. Eenvoudig te bedienen en tegen een zeer scherpe prijs.

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snelmogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960