Humly

Humly biedt innovatieve oplossingen voor kantoorruimtes, waaronder het Roombooking Display en Wayfinding-oplossing. Hiermee kunnen gebruikers vergaderruimtes boeken en eenvoudig de weg vinden.

Roombooking display

Onze vergaderruimte-boekingsoplossing helpt je bij het vinden van de ruimte die je al hebt geboekt of wijst je naar een beschikbare ruimte. Het toont duidelijk wie de kamer heeft geboekt en voor hoelang. Daarnaast minimaliseert het onderbrekingen tijdens lopende vergaderingen en vermindert frictie bij het reserveren van vergaderruimtes. Het tijdloze ontwerp past perfect in moderne kantoren.

Monteer je Humly Booking Device overal

Monteer je Humly Booking Device op alles waarvan je wilt dat mensen kunnen boeken; bureaus, vergaderzalen, focus kamers, telefooncellen, flexibele werkplekmodules, co-working spaces, sociale ruimtes, auto’s en parkeerplaatsen en alles wat je maar kunt bedenken!

Boek en beheer jouw kantoorruimtes

Met Humly Reserveringen kun je gasten van andere e-maildomeinen, bedrijven of netwerken uitnodigen om gebruik te maken van vergaderruimten, co-workingruimtes, parkeerplaatsen en andere faciliteiten, zelfs als ze niet behoren tot het hoofddomein van uw bedrijf.

Wayfinding

Wayfinding is het proces van navigeren en oriënteren in een fysieke omgeving, zoals een gebouw of openbare ruimte. Het maakt gebruik van bewegwijzering, wegwijzers en plattegronden om mensen te begeleiden naar hun bestemming.

Waarom een goede wayfinding belangrijk is

‘Bewegwijzering’ in een bedrijf is van essentieel belang, omdat het de navigatie en oriëntatie van bezoekers en klanten vergemakkelijkt. Een goed ontworpen bewegwijzeringssysteem zorgt voor duidelijkheid, efficiëntie en een positieve ervaring voor iedereen die de locatie betreedt.

Ten eerste helpt bewegwijzering bezoekers en klanten om gemakkelijk hun weg te vinden binnen een bedrijfsgebouw, kantoorcomplex of winkel. Het biedt een visuele gids die aangeeft waar belangrijke faciliteiten, afdelingen, vergaderruimtes, toiletten en andere relevante bestemmingen te vinden zijn.

Daarnaast draagt een effectief bewegwijzeringssysteem bij aan de professionele uitstraling van een bedrijf. Het toont dat het bedrijf geeft om de behoeften van zijn bezoekers en klanten en wil zorgen voor een vlotte en probleemloze ervaring. Dit kan leiden tot een positief imago en een gevoel van vertrouwen in de organisatie.

Humly Wayfinding

Met de Humly Wayfinding oplossing vind je moeiteloos je weg in een gebouw of op een verdieping. Wat je nodig hebt, is een beeldscherm en internettoegang.

Humly Wayfinding richt zich op het navigeren van punt A naar B. Het toont de richting en bestemming van lopende en geplande vergaderingen, evenals beschikbare werkplekken.

Real-time 3D-overzicht

Bekijk en controleer een complete verdieping of specifieke kamers en bureaus en reserveer ze direct.

Met de interactieve modus van het Humly Floor Plan kun je jouw boekingen direct beheren, terwijl de statische modus een helikopter weergave geeft van de gehele kantoorruimte in een 3D-visualisatie.