Indoor LED-scherm.

Onze indoor LED-schermen zijn ideaal voor commerciële doeleinden, zoals in winkelcentra, musea of als eyecatcher in een showroom.
Maar ook als presentatiescherm in vergaderzalen komt een LED scherm perfect tot z’n recht.
Indoor LED scherm
Toepassingen

Welk doel wil je met een Indoor LED scherm bereiken?

Wil je het scherm inzetten om klanten en bezoekers te voorzien van informatie of gaat het scherm ook een commerciële functie vervullen? Denk aan het presenteren van eigen producten en diensten. Een andere doel zou zijn voor het gebruiken tijdens presentaties.

Elk doel vraagt om een specifiek type scherm. Het hoeft niet per se groot te zijn; je kunt ook meerdere displays naast elkaar plaatsen of een kleiner formaat overwegen, afhankelijk van je behoeften.

Retail

LED scherm voor binnen: Adverteren in je etalage of binnen in de winkel.

In tegenstelling tot posters waar je beperkt bent tot statische afbeeldingen kun je met een indoor LED scherm video’s, animaties en real-time feeds tonen. Met al deze moderne acties trek je sneller de aandacht van het winkelend publiek.

Onderzoek heeft aangetoond dat bewegende content tot wel 400% meer aandacht trekt dan stilstaande beelden.


Levendige content

Een LED-scherm maakt een video of visual levendiger dan een standaard scherm. Dit komt door de helderheid van het scherm wat sneller de aandacht trekt.

Sfeercreatie

Je hebt de sfeer in de winkel zelf in de hand met een LED-scherm. Je kunt  de verlichting aanpassen aan verschillende thema’s of seizoenen.

Winkelgidsen

Een LED-scherm is veelzijdig inzetbaar en kan dienen voor diverse doeleinden, zoals het begeleiden van klanten in de winkel.

Flexibiliteit in ontwerp

De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor ze flexibel kunnen worden geïntegreerd in diverse winkelomgevingen.

Wisselende content

Een binnen LED-scherm stelt je als gebruiker in staat wisselende beelden en boodschappen te tonen aan het aanwezige of voorbijgaande publiek. De beelden op het LED Schermen kunnen bewegen (dynamisch) of stilstaan (statisch). 

Duurzaamheid

LED-schermen hebben over het algemeen een langere levensduur en vereisen minder onderhoud dan andere soorten displays.


All-in-one LED scherm voor presenteren en vergaderen.

De all-in-one LED presentatiescherm is gebruiksklaar. Je kunt kiezen tussen een verrijdbaar statief of wandmontage. De displays hebben een resolutie van 1920×1080 pixels, met een beeldverhouding van 16:9.

• Beeld

De all-in-one LED presentatiescherm is ontworpen voor een betere beeldkwaliteit en functionaliteit. Met een ultradunne rand en een montage van slechts 5 cm dik kun je kiezen uit verschillende maten.

• Audio

De ingebouwde luisprekers ondersteunen de weergave van audio via externe luidsprekers, en de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit maakt draadloze audio-afspeelmogelijkheden mogelijk.

• Connectiviteit

Verbind tot 4 apparaten tegelijkertijd met het scherm via draadloze schermspiegeling of het nu pc’s zijn of Android- en iOS-apparaten.

• Besturingssystemen

De all-in-one LED presentatiescherm is uitgerust met ingebouwde Windows- en Android-besturingssystemen, waardoor je kunt kiezen op basis van je eigen voorkeuren. 

Beeldformaten

All-in-one LED P1,2 240 x 135 cm – 108″

All-in-one LED P1,5 300 x 168 cm – 135″

All-in-one LED P1,8 360 x 203 cm – 162″

Heb je een project?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies.