Van papieren posters tot digitale communicatie

Videri Digitale Canvassen

De Videri Digital Canvassen kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Of je nu een bedrijfspresentatie wilt tonen of je winkel wilt transformeren in een digitale etalage, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze veelzijdige schermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al je behoeften te voldoen. Kies uit verticale, horizontale of vierkante schermen, afhankelijk van de gewenste weergave en ruimte. Of je nu een smalle gang wilt opfleuren met verticale schermen of een indrukwekkende videowall wilt creëren met meerdere horizontale schermen, wij hebben de juiste oplossing voor je.

Met onze Videri Digitale Canvassen kun je unieke en dynamische videowalls maken. Combineer meerdere schermen om een groot scherm te creëren en trek de aandacht van je publiek.

Beheer de Videri Digitale Canvassen op afstand

Met ons geavanceerde content management systeem kun je de canvassen op afstand beheren en de content eenvoudig aanpassen. Of je nu één scherm wilt updaten of meerdere schermen tegelijkertijd wilt beheren, het is allemaal mogelijk.

De Videri Digitale Canvassen zijn niet alleen verbluffend dun met een dikte van slechts ½ inch, maar ze zijn ook ontworpen om naadloos in iedere omgeving te worden gemonteerd. Deze canvassen zijn voorzien van een geïntegreerde mediaspeler (Android) waarmee je moeiteloos inhoud kunt afspelen, zakelijke apps kunt gebruiken en toegang hebt tot verschillende diensten.

De Canvassen zijn volledig draadloos, zonder gedoe met HDMI, USB of Ethernet-poorten. Met de mogelijkheid om inhoud te uploaden, afspeellijsten te maken en media te publiceren zonder dat er aangepaste inhoud nodig is, hebben gebruikers volledige controle over hun ervaring.

Eindeloze mogelijkheden om jouw content te laten opvallen

De Videri Digitale Canvassen bieden zowel bedrijven als winkels een veelzijdige en krachtige manier om informatie over te brengen en de aandacht te trekken.

Laat je inspireren