Professioneel en gemakkelijk

Presenteren en vergaderen

Naast narrowcasting zijn wij ook jouw partner in presentatieschermen. We begrijpen dat het geven van een presentatie al stressvol genoeg kan zijn, daarom bieden we bij Screenlink presentatieschermen aan die intuïtief en gemakkelijk in gebruik zijn. Een presentatiescherm wordt vooral gebruikt in vergaderruimtes op kantoor of in vergaderzalen. We hebben verschillende type merken, stijlen en maten. Met onze schermen kun je snel en gemakkelijk presenteren en vergaderen. Benieuwd naar ons assortiment? 

presentatieschermen
Ons assortiment

Presentatieschermen

Of je nu op zoek bent naar een presentatiescherm voor zakelijke presentaties of onderwijsdoeleinden, wij bieden een ruime keuze aan schermen van de beste merken waaronder i3-Technologies en Hikvision. We hebben een oplossing voor iedere vergaderruimte: Groot en klein! Onze oplossingen bevorderen de interactie tussen medewerkers door o.a. de interactieve Touch-functionaliteit. Hiermee kun je rechtstreeks op het presentatiescherm schrijven, tekenen en notities maken. 

Verschillende stijlen

Ons assortiment

Advies nodig?

Persoonlijk en eerlijk advies

We geven advies over welke maat het beste bij uw ruimte en toepassing past. Een van onze account managers denkt graag met u mee

Installatie

Kies uit een muurbeugel en trolley

Standaard wordt bij het presentatiescherm een muurbeugel geleverd. Wil je het scherm in meerdere vergaderruimtes of lokalen gebruiken? Dan is een trolley hier een ideale oplossing voor! Bij schermen kleiner dan 75 inch kun je ook kiezen voor een verrijdbare trolley. Dit kan een ideale oplossing zijn als je op zoek bent naar een mobiele presentatie set waarbij je het scherm kunt verplaatsen naar verschillende ruimtes.

Ons aanbod

Beschikbare maten

  • 43 inch (102 x 62 cm)
  • 55 inch (127 x 79 cm)
  • 65 inch (149 x 90 cm)
  • 75 inch (171 x 103 cm)
  • 86 inch (196 x 117 cm)