Dealers

Wij bieden AV bedrijven, ICT bedrijven en Marketing gerelateerde bedrijven de mogelijkheid om dealer te worden van onze complete oplossingen. Met ons systeem kunnen bedrijven gerichte, relevante informatie verstrekken via digitale schermen, ongeacht in welke branche zij zich bevinden. We bieden uitstekende ondersteuning en trainingen, zodat je als dealer de eindklant optimaal ten dienst kunt zijn.

Dealers
ALGEMEEN

Wat is narrowcasting?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat Narrowcasting inhoudt, hoe je het toepast en voor wie het bedoelt is. Narrowcasting is een effectieve manier voor bedrijven om gerichte, relevante informatie te verstrekken aan specifieke doelgroepen. Door middel van narrowcasting kunnen bedrijven informatie delen met hun klanten, medewerkers of andere belanghebbenden via digitale schermen.

Toepassingen in verschillende sectoren

Het gebruik van narrowcasting is populair in verschillende sectoren, waaronder winkels, kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen, luchthavens en openbare gebouwen. Er is een groeiende vraag naar narrowcasting-oplossingen, aangezien bedrijven steeds meer behoefte hebben aan effectieve manieren om hun doelgroep te bereiken en te betrekken.

Waarom dealer worden?

Bedrijven die dealer worden van Screenlink kunnen profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste biedt onze eenvoudige software, Screenlink Basic, een gebruiksvriendelijke oplossing voor narrowcasting die gemakkelijk te implementeren is voor eindklanten. Na een demonstratie zijn eindklanten vaak meteen overtuigd van de kracht van onze software.

Uitstekend support

Daarnaast bieden wij goede support aan zowel onze dealers als de eindklanten. Wij streven altijd naar een lange termijn relatie. Onze service afdeling zorgt ervoor dat dealers altijd de juiste ondersteuning krijgen bij het binnenhalen van nieuwe klanten.

Gratis training

Tevens bieden wij gratis trainingen over de werking van Screenlink Basic, zodat onze dealers altijd up-to-date blijven. We streven ernaar om onze klanten een compleet narrowcasting systeem aan te bieden. Dit doen we door naast onze software ook narrowcasting schermen aan te bieden. Ook doen we de installatie, mocht dit nodig zijn.

Project bescherming

Bescherming van projecten is nummer 1 policy bij Screenlink. Als dealer blijf je het eerste aanspreekpunt van de eindklant. Wij kunnen helpen bij het verkoop traject alleen als dit expliciet aan ons gevraagd wordt: denk aan het geven van een demonstratie van onze software. Na het binnenhalen van de eindklant bieden we ook service support waar nodig.

Screenlink Basic

Screenlink Basic is dé meest gebruikersvriendelijke narrowcasting software die gebruikt kan worden om digitale informatie en media te tonen op één of meerdere beeldschermen. Het werkt op een vergelijkbare manier als het maken van een PowerPoint presentatie, waarbij slides worden gemaakt en in een speellijst worden geplaatst om vervolgens te worden gepubliceerd op het beeldscherm.

Een compleet narrowcasting systeem

Narrowcasting bestaat uit 4 componenten. Denk aan een narrowcasting scherm, een mediaspeler, narrowcasting software en content.