Nureva.

Nureva onderscheidt zich door hun voortdurende toewijding aan innovatie. Hun technologie omvat niet alleen een reeks krachtige functies zoals volledige duplex transmissie, automatische kalibratie, akoestische echo-onderdrukking, geluidsmaskering en op positie gebaseerde automatische versterkingsregeling (AGC), maar ook het vermogen om te fungeren als de primaire audiobron voor videoweergave, wat een naadloze multimedia-ervaring mogelijk maakt.

nureva

HDL300 - maximaal 60 m²

Ideaal voor kleine vergaderzalen. Met 8192 virtuele microfoons biedt het een naadloze geluidsdekking, 20 W dubbele luidsprekers voor meeslepend geluid, en continue zelfkalibratie. Geschikt voor maximaal 60 m², compatibel met alle camera’s, USB-aansluiting voor elke PC en Microsoft Teams gecertificeerd.

HDL310 - maximaal 80 m²

Ontworpen voor grote ruimtes tot 80 m², met 8192 virtuele microfoons voor volledige dekking. Dubbele 20W-luidsprekers leveren meeslepend geluid, echo- en ruisonderdrukking zorgen voor optimale helderheid. Sluit eenvoudig aan op elke PC via USB.

HDL410

Twee krachtige soundbars en een aansluiting hub. Perfect voor grote vergaderzalen en amfitheaters. Installatie is moeiteloos met USB Plug & Play. Met 24 microfoons en 4 speakers per soundbar, onderdrukking van echo en omgevingsgeluid, en vloeiende audioverwerking, creëer je een natuurlijke geluidsbeleving. Compatibel met alle videoplatforms en eenvoudig beheer via de cloud Nureva Console.

Microphone MistTM technology

Nureva onderscheidt zich als de pionier en exclusieve aanbieder van dit unieke systeem. Geen enkel ander bedrijf biedt de geavanceerde Microphone Mist™-technologie met 8.192 virtuele microfoons die een ruimte tot 30′ x 30′ volledig kunnen bestrijken. Met Nureva’s geavanceerde systeemverwerkingscapaciteit van 15.000 MIPS kunnen ze ongeëvenaarde geluidsprestaties leveren die niet elders te vinden zijn.

Door dit alles is Nureva de enige speler op de markt die dit baanbrekende systeem met ongeëvenaarde capaciteiten aanbiedt. Ze blijven zich inzetten voor het definiëren van nieuwe normen in geluidskwaliteit en communicatietechnologie, waardoor ze een leidende positie innemen in de branche en gebruikers een ongeëvenaarde audio-ervaring kunnen bieden.

Efficiënt vergaderen

Op zoek naar een allesomvattende oplossing voor naadloos vergaderen? Zorg voor vlotte communicatie en vermijd technische struikelblokken door te kiezen voor de juiste apparatuur. Optimaliseer jouw vergaderingen vandaag nog!