Outdoor LED scherm.

Jouw boodschap duidelijk in beeld.

Breng jouw boodschap naar buiten met een outdoor LED scherm en val meer op dan met een standaard scherm. Bepaal zelf de grootte van het scherm dankzij de modulaire panelen zonder zichtbare lijnen.

Outdoor LED scherm

Trek de aandacht van voorbijgangers

Maak reclame voor je eigen bedrijf, deel bedrijfvideo’s, vacatures en laat zien dat jij daar staat.

In tegenstelling tot statische beelden op posters of banners, biedt een outdoor LED-scherm de mogelijkheid om bewegende content te tonen, wat de attentiewaarde aanzienlijk verhoogt. Onderzoek heeft aangetoond dat dynamische content tot wel 400% meer opgemerkt wordt dan stilstaande beelden! Daarnaast zijn onze schermen ontworpen voor 24/7 gebruik.


Dynamische content

Outdoor LED schermen bieden de mogelijkheid om dynamische content weer te geven, zoals video’s, animaties en real-time informatie. Dit maakt ze geschikt voor reclame, informatieve doeleinden en entertainment.

Hoge helderheid

De schermen hebben een hoge helderheid waardoor ze goed zichtbaar zijn, zelfs bij direct zonlicht.

Energie-efficiëntie

De schermen staan bekend om hun energie-efficiëntie. Ze verbruiken over het algemeen minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën, wat resulteert in lagere operationele kosten en een verminderde impact op het milieu.

Flexibiliteit in grootte en vorm

LED-panelen kunnen worden geconfigureerd in verschillende vormen en maten, waardoor flexibiliteit ontstaat bij het ontwerpen van displayoplossingen voor verschillende buitenomgevingen.


All-in-One Service

Wij leveren niet alleen hoogwaardige LED schermen, maar nemen ook de zorgen rondom demontage en installatie volledig uit handen. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte demontage van oude systemen en naadloze installatie van de nieuwe schermen.

Daarop  hebben we ook het content management systeem in huis om de inhoud van het scherm op afstand aan te kunnen sturen.

Bekijk ons recent project voor outdoor LED

10 bij 6 meter groot

Paul Meijering Stainless Steel