Experts in Narrowcasting

Narrowcasting, oftewel digital signage, is het uitzenden van digitale informatie op moderne beeldschermen. Het kan vanuit een locatie eenvoudig worden beheerd en gekoppeld worden aan een beeldscherm. Narrowcasting is gericht op een specifiek publiek. Het publiek wat je als organisatie wilt bereiken, bevindt zich op een specifieke plek, dag en misschien zelfs alleen tussen bepaalde tijdsuren. Met narrowcasting kun je als organisatie hierop inspelen door content vooraf te programmeren.

 

Digital Signage

Wat heb je nodig om met
narrowcasting te beginnen ?

Een compleet narrowcasting systeem bestaat uit hardware zoals een narrowcasting scherm,  een mediaspeler en narrowcasting software. Screenlink levert narrowcasting software met een intuïtieve interface zodat je eenvoudig en snel aan de slag kunt. Wil je geautomatiseerde content op het scherm vanuit bijvoorbeeld MS Teams, WorkPlace of KPI’s dan hebben we ook hier een oplossing voor. We bieden bij onze software een aantal standaard slides met actuele informatie zoals buienradar, vertrektijden van treinen en het actuele filenieuws

Digital Signage

Werken vanuit elke locatie

Met deze moderne manier van werken kun je de content op de schermen vanuit elke locatie aanpassen, het enige wat je nodig hebt is een computer met een browser en een internet aansluiting.  De schermen kunnen in één pand worden geplaatst en ook worden verdeeld over meerdere locaties.

Workshop op maat

Narrowcasting content optimaliseren?

We geven een workshop op maat. Het resultaat van de workshop zal zijn dat u met veel meer vertrouwen met de oplossing zult werken, uw Narrowcasting oplossing meer “leeft” binnen uw organisatie en veel efficiënter wordt gebruikt. Ten slotte zal deze workshop resulteren dat u krachtiger communiceert wat meer plezier geeft bij de gebruiker.

Narrowcasting scherm

Een betrouwbaar scherm met een goed en scherp beeld is belangrijk om je doel te bereiken. Allereerst geven we uitgebreid advies en kijken samen met onze klanten naar de beste locaties. We verkopen schermen van alle A-merken en indien de klant geen voorkeur heeft bieden we standaard de professionele schermen van Philips aan. 3 jaar garantie, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en gemaakt voor professionele toepassingen. Naast de standaard beeldschermen met een 16:9 verhouding bieden we ook tablets aan,  schermen met afwijkende maten, zuilen en sanitizers.

Advies nodig?

Persoonlijk en eerlijk advies

We geven advies over welke narrowcasting schermen het beste toegepast kunnen worden. Onze accountmanager komt graag op bezoek en geeft advies op maat. Wil je iets speciaals? Ook dat verzorgen we in eigen beheer. We zijn creatief in het bedenken en maken van unieke oplossingen. Benieuwd naar onze projecten? Neem contact met ons op!

De juiste software

Juist omdat elke klant zijn specifieke wensen heeft, kun je bij Screenlink kiezen uit een van de drie narrowcasting systemen. Ze hebben allemaal hun voor- en nadeel maar het belangrijkste is dat ze zeer betrouwbaar zijn en de bediening heel eenvoudig is. Na een korte online training kun je direct aan de slag en de eerste content op het scherm zetten.

Alle software systemen zijn voorzien van de mogelijkheid om content in te plannen op een bepaalde tijdsspanne in de toekomst, eventueel een bepaalde tijd op de dag of zelfs een bepaalde dag in de week. Daarnast bieden ze een uitgebreide gebruikers mogelijkheden met de mogelijkheid om een beheerder de content eerst te laten goedkeuren voordat het geplaatst wordt.

 

Robuust, betrouwbaar en betaalbaar

Narrowcasting Mediaspelers

Bij Screenlink hebben we een aantal mogelijkheden op het gebied van mediaspelers. Hierbij kijken we naar de content die je wilt gaan uitzenden, het gekozen narrowcasting software systeem, de gewenste betrouwbaarheid en beveiliging en uiteraard het budget. Onze account manager kan de verschillende mogelijkheden uitleggen en hierna komen we samen tot een keuze.

Een aantal klanten die gebruik maken van onze narrowcasting software

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Altijd en overal

Wat maakt
Screenlink uniek?

Inmiddels gebruiken honderden bedrijven in Nederland en Europa de narrowcasting oplossingen van Screenlink. Van kleine bedrijven met 1 scherm tot middelgrote bedrijven met meer dan 100 schermen. 

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle narrowcasting hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De narrowcasting software wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

Na de oplevering van het narrowcastingsysteem staat de service desk voor je klaar. Ben je je wachtwoord kwijt, heb je hulp nodig of heb je een storing, wij zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.

085-3030960