Narrowcasting: Digitale communicatie.

Eenvoudig, efficiënt en flexibel

Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij je gericht kunt communiceren. Het is een methode om content, zoals tekst, afbeeldingen, video’s of andere multimediale inhoud, te tonen op digitale beeldschermen met als doel jouw doelgroep te bereiken en te informeren.

Hoe werkt het?

De content wordt beheerd en geüpdatet via een centraal content managementsysteem (CMS) waardoor het op elk moment kan worden aangepast aan de behoeften van de doelgroep. Het CMS maakt het ook mogelijk om op iedere locatie de content te beheren. Zolang je verbonden bent met internet kun je waar dan ook de content beheren. Je hoeft dus niet altijd fysiek op locatie te zijn, wat ontzettend handig is!

Narrowcasting systeem

Narrowcasting content

Het selecteren, ontwerpen en presenteren van hoogwaardige content is essentieel om de beoogde doelen van een narrowcastingcampagne te bereiken.

Narrowcasting voor bedrijven

Narrowcasting kan worden toegepast in verschillende omgevingen, zoals op kantoor, in bedrijfshallen en experience rooms. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zo kun je het inzetten om de interne communicatie te verbeteren, bezoekers te verwelkomen en ook de weg te wijzen, je kunt de beschikbaarheid van bepaalde ruimtes tonen en meer!

Narrowcasting voor de Retail

Als retailers kun je narrowcasting toepassen om de ervaring van klanten te verbeteren. Met narrowcasting kun je gerichte boodschappen communiceren en meer klanten aantrekken. Er zijn verschillende content mogelijkheden, denk aan: Productinformatie, wegwijs in de winkel, persoonlijke aanbevelingen, sfeer, beleving en meer!

Content optimaliseren?

We geven een workshop op maat.

Narrowcasting beeldscherm

Of je nu een beeldscherm nodig hebt voor binnen, tegen het raam of voor buiten, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Onze beeldschermen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een heldere en levendige weergave van je content.

Met ons handige tijdsprogramma hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig in- en uitschakelen van het scherm; het kan automatisch worden geprogrammeerd volgens jouw voorkeuren.