Narrowcasting, het specialisme van Screenlink

Narrowcasting

Narrowcasting is een eigentijdse manier om met bezoekers, klanten, patiënten of collega’s te communiceren. Bij narrowcasting is naast de presentatie, ook de lokatie en de afmeting van het beeldscherm van belang om de doelgroep te bereiken.

Een totaaloplossing

Behalve de gebruikersvriendelijke software levert Screenlink ook mediaspelers, beeldschermen en montagebeugels. Het professionele, gekwalificeerde montageteam verzorgt de complete installatie. VCA gecertificeerd voor jouw en onze veiligheid. Daarnaast helpen we je op weg met het maken van de presentatie door middel van een training of geven we assistentie bij het maken van templates.

Waar wordt Screenlink narrowcasting toegepast?

Toon het laatste nieuws, belangrijke mededelingen of algemene informatie op verschillende schermen binnen je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan jubilea, verjaardagen, vacatures, personeelsuitjes of een welkomstboodschap voor bezoekers. Gecombineerd met algemene bedrijfsinformatie haal je het maximale rendement uit de narrowcasting.

Bedrijven met veel medewerkers op kantoor kunnen met narrowcasting de betrokkenheid van de medewerkers verhogen. Door het maken van koppelingen aan de software van de klant kunnen we allerlei dashboard met KPI’s tonen waardoor de medewerkers en het management direct een overzicht heeft van de status op dat moment.

Als patiënten wachten in een wachtruimte dan is een beeldscherm goed te gebruiken om relevante informatie van de praktijk te tonen. wij adviseren om dit te combineren met ontspannende content. Speciaal voor de zorg hebben we hiervoor content die er voor zorgt dat de patiënt zich vermaakt.

In het gemeentehuis, scholen of in de bibliotheek kan narrowcasting een belangrijke informatie bron zijn voor de bezoekers en medewerkers. Door de toenemende flexibele werk en leerplekken wordt narrowcasting steeds belangrijker.

Dé software voor narrowcasting!

Screenlink Basic: het meest veelzijdige en eenvoudige narrowcasting systeem op de markt.

Screenlink Basic START en Basic is online software waarmee je direct zelf een presentatie kunt ontwerpen en op het scherm plaatsen. Met de online editor zie je direct hoe je presentatie er uit ziet en kun je deze inplannen. De bediening is te vergelijken met Powerpoint. Iedereen kan met een korte instructie van 15 minuten direct aan de slag.

De software biedt tal van mogelijkheden voor het aansturen van één tot honderden beeldschermen, waar dan ook ter wereld. Het programma is meertalig en kan door de gebruiker worden aangepast.

Door gebruik te maken van templates ontstaat er een mooie uitzending in de huisstijl van je bedrijf. Uiteraard kun je ook zelf templates maken.

Basic START is de start licentie waarmee je zelf een standaard uitzending kunt maken. Wil je een koppeling aan Social Media een FTP bron, koppelingen voor grafieken, kolommen of kalender dan is de volledige Basic versie de juiste keuze. Je kunt op elk moment doorgroeien van START naar de volledige versie.

In beide versies vindt je tienduizenden afbeeldingen en video’s die worden geleverd vanuit Pixabay en Unsplash, hoge resolutie en rechtenvrij

Basic START

 • Teksten plaatsen en opmaak in huisstijl

 • Video’s en afbeeldingen plaatsen

 • Bestanden toevoegen in PDF, PPT, PPS, DOC, DOCX, XLS of XLSX formaat

 • Slideshow, ticker, RSS en MRSS feed

 • Tijd en weer widget

€ 16,95 per maand of € 195,- per jaar per mediaspeler

Basic (START + de volgende componenten)

 • Corona GO / NOGO afbeelding met bediening

 • Twitter, Instagram en Youtube

 • FTP en embedded HTML

 • Touch functionaliteit

 • Kalender, grafieken en tabellen koppelingen via API

€ 20,95 per maand of € 245,- per jaar per mediaspeler

De mediaspeler van Screenlink; robuust, betrouwbaar en betaalbaar

mediaspeler

De mediaspeler die we gebruiken bij Screenlink Basic is voorzien van Android en een krachtige processor zodat alle content vloeiend op het scherm komt. Daarnaast is hij energiezuinig en verbruikt maar 10 Watt. Eenvoudig aan te sluiten op het netwerk via een kabel of draadloos. Via de bijgeleverde HDMI kabel direct te koppelen aan een beeldscherm. De geringe afmetingen van 10 x 10 x 2 cm maken het mogelijk deze speler netjes achter een beeldscherm te plaatsen.

Eenmalige investering € 195,- ex BTW

Een betrouwbaar beeldscherm maakt het verschil

Een betrouwbaar scherm met een goed en scherp beeld is belangrijk om je doel te bereiken. We geven uitgebreid advies over het beste scherm in elke toepassing en kijken samen met onze klanten naar de beste locaties. We verkopen schermen van alle A-merken en indien de klant geen voorkeur heeft bieden we standaard de professionele schermen van Philips aan. 3 jaar garantie, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en gemaakt voor professionele toepassingen.

Naast de standaard beeldschermen met een 16:9 verhouding bieden we ook tablets aan,  schermen met afwijkende maten, zuilen en sanitizers.

zuilen

vierkant

stretched

video-wall

design

high brightness

Hoe kunnen we je verder helpen:

Direct zelf een online demonstratie boeken:

Offerte aanvragen:

  Vraag direct een offerte met dit formulier.