Communicatie-app voor werknemers op afstand

Screenlink Connect

Als uw werknemers (vaak) niet fysiek op kantoor zijn, bijvoorbeeld omdat ze als vrachtwagenchauffeur altijd onderweg zijn of  in de bouw werken, dan begrijpt u het belang van efficiënte en doelgerichte communicatie. Met Screenlink Connect kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en zich meer betrokken voelen bij uw organisatie.

Screenlink Connect mobiele communicatie app

Screenlink Connect

Efficiënte, gerichte communicatie: Screenlink Connect

 

Het platform bied een snelle en doelgerichte manier van communiceren, waardoor werknemers altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en zich meer betrokken voelen bij hun organisatie. Hiermee biedt Screenlink Connect een oplossing voor het gebrek aan communicatie en interactie dat kan ontstaan bij op afstand werkend personeel.


Berichten maken

 

Met Screenlink Connect kunnen bedrijven berichten creëren met een titel, afbeelding en tekst. De titel en afbeelding zijn zichtbaar op het hoofdscherm. Gebruikers kunnen op de titel of afbeelding klikken om het volledige bericht, inclusief de tekst, te bekijken. Er is ook de mogelijkheid om een link toe te voegen naar content op een website. Berichten kunnen worden gepland voor publicatie in de toekomst of direct worden gepubliceerd.

Als een bericht wordt verwijderd in het CMS systeem, wordt het ook verwijderd in de applicatie. Gebruikers die uit dienst zijn, worden verwijderd uit het CMS systeem en ontvangen geen nieuwe berichten. Bestaande berichten worden gewist.

Unieke eigenschappen

 

  • Berichten kunnen efficiënt ingepland worden op datum en tijd
  • Berichten kunnen verstuurd worden in verschillende talen
  • Links naar webpagina’s kunnen toegevoegd worden
  • Werknemers ontvangen push-meldingen bij ontvangst van een nieuw bericht
  • Berichten welke verwijderd zijn uit het systeem worden ook direct verwijderd in de applicatie
  • Als een werknemer uit dienst is, ontvangt hij/zij geen nieuwe berichten meer

Gratis 30 dagen testen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

085-3030960