Moderniseer je vergaderruimte en maak hem gereed voor video vergaderen

De presentatie-schermen van Screenlink, voor vergaderruimtes en zalen, kenmerken zich door het eenvoudige gebruik en de vele mogelijkheden.
Via het ingebouwde whiteboard kun je direct aantekeningen maken, opslaan en delen met het publiek of collega’s. Je kunt via de ingebouwde browser direct verbinding maken met internet.
De presentatie-schermen zijn voorzien van een draadloos communicatie systeem; vanuit iedere Windows, Android of Apple device kun je draadloos presenteren naar het scherm.

Voor een videovergadering via bijvoorbeeld  Teams of Zoom is het bord uit te breiden met een microfoon en camera zodat je met alle deelnemers aan de sessie kunt deelnemen.

De schermen zijn te verkrijgen in de volgende maten:

 • 65 inch (149 cm breed en 89 cm hoog)
 • 75 inch (171 cm breed en 102 cm hoog)
 • 86 inch (195 cm breed en 116 cm hoog)
 • 98 inch (225 cm breed en 134 cm hoog)

Vraag advies aan een van onze account managers welke maat het beste bij uw ruimte past.

Een goede montage is belangrijk

Standaard wordt bij het presentatie-scherm een muurbeugel geleverd.

Wil je het scherm in meerdere vergaderruimtes of lokalen gebruiken, dan is een trolley hier een ideale oplossing voor. Bij schermen vanaf 75 inch raden we altijd een in hoogte verstelbare beugel aan zodat iedereen het bord op zijn eigen hoogte kan gebruiken. Het bord is dan via een drukschakelaar aan de zijkant van het scherm in hoogte te verstellen.

montage mogelijkheden screenlink schermen

Optimaal werken met een extra OPS computer

Alle presentatie-schermen zijn uit te breiden met een OPS computer. Deze computer module wordt aan de achterzijde in het bord geplaatst en kan worden aangesloten op het internet via WiFi of via een vaste aansluiting. De bediening van deze Windows 10 computer kan via het touch scherm aan de voorzijde. Uiteraard is het via een draadloze- toetsenbord en muis combinatie ook mogelijk deze OPS computer te bedienen. Indien deze computer wordt aangesloten op het bedrijfsnetwerk, kan elke medewerker zijn eigen bestanden gebruiken en delen met de gebruikers. Deze computer is te verkrijgen in een moderne  i3, i5 of i7 processor, 8 GB geheugen en een 256GB SSD voor de opslag. De computer is standaard voorzien van Windows 10 Pro

Gebruik je scherm ook voor video vergaderen

Screenlink levert bij de presentatie-schermen een aantal mogelijkheden die het scherm direct geschikt maken om een video meeting te starten met bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams. De losse camera en microfoon kan worden aangesloten op de OPS computer. Een geïntegreerde  PC in de camera kan zelfs zonder computer worden gebruikt.

videovergaderen bij Screenlink

Je bestaande scherm gereed maken voor video vergaderen

Intel NUC met toetsenbord

Je hebt onlangs een normaal scherm gekocht en in de vergaderruimte gemonteerd en je wilt dit nu opwaarderen. Ook hier hebben we de juiste oplossingen voor.

Voor een universele video vergader oplossing heb je altijd een Windows 10 computer nodig. Bij de meeste schermen kun je geen OPS computer plaatsen. Speciaal voor deze situaties werken we met een speciale Intel NUC, die zo compact is dat hij achter het scherm kan worden gemonteerd. Samen met een draadloos toetsenbord en muis oplossing een ideale oplossing om je camera, microfoon en de juiste software te installeren.

Draadloos streamen is de nieuwe standaard

Met de i3-sync zender en ontvanger, kun je draadloos streamen vanuit je computer naar het beeldscherm. De ontvanger wordt achter het scherm geplaatst. De zender wordt via de USB poort en de HDMI poort aan een computer of laptop gekoppeld. Een druk op de knop en je volledige scherm wordt op het grote scherm gepresenteerd. Deze oplossing heeft een drietal grote voordelen:

 • Een bezoeker hoeft geen software op zijn laptop te installeren;
 • De bezoeker hoeft niet te zijn ingelogd op een lokaal netwerk;
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van de lokale Wifi.

De i3-sync is verkrijgbaar met 1 ontvanger voor achter het scherm en 1 tot 4 zenders. De prijs is zeer aantrekkelijk !

draadloos presenteren

Offerte aanvragen:

  Vraag direct een offerte met dit formulier.

  Boek een bezoek aan de showroom: