Presenteer jij nog steeds met een beamer?

Geef je een presentatie aan een klein publiek? Wil je écht impact maken met een mooie presentatie? Gebruik dan de sterke combinatie van beeld en geluid en de mogelijkheid om elk soort document on-the-fly te tonen en te voorzien van jouw aantekeningen.

Waar je vroeger alle notities van een flipover moest (laten) overtypen, kan je nu volstaan met het simpelweg opslaan van je werkblad. Gebruik een digitaal presentatiescherm om te krabbelen, aantekeningen te maken bij een plan of presentatie en deel de aanwezige kennis met elkaar.

Scholen en leeromgevingen werken ook steeds meer digitaal. Het ouderwetse krijtbord is vervangen en zelf binnen de laagste klassen de van basisschool is een digiboard eerder regel dan uitzondering.

Kies voor een moderne, digitale en geheel draadloze ervaring!

Zakelijke doeleinden

Presentatiescherm voor de zakelijke omgeving

Wil je binnen je bedrijf op een moderne manier gaan presenteren? Gebruik dan een digitaal presentatiebord. Met dit ‘digiboard’ ben je in staat om behalve je presentatie te geven (zelfs draadloos als je dat wilt) direct ook aantekeningen erop te maken en op te slaan. Wil je de toehoorders de presentatie direct meegeven? Je kan deze heel eenvoudig opslaan als PDF en direct mailen naar je gasten!

Educatieve doeleinden

Presentatiescherm voor de educatieve omgeving

Binnen school- en andere educatieve omgevingen raakt men steeds verder vertrouwd met digitale whiteboards. Speciaal voor deze leeromgevingen heeft Screenlink een aantal opvallende producten in haar assortiment.

Bekijk de unieke mogelijkheden van een digitaal presentatiescherm

Met een digitaal presentatiescherm van I3 Technologies heb je een 4K scherm en een digitale flip-over in één! Draadloos presenteren vanaf laptop, tablet of smartphone is heel eenvoudig. En wil je ook aantekeningen maken bij je presentatie? Dat kan. Verstuur de presentatie via e-mail of laat zelfs de toeschouwers deze met een QR-code direct downloaden. De toekomst in modern presenteren ligt al binnen handbereik.