De ideale vervanger van de beamer.

De presentatie-schermen van Screenlink, voor vergaderruimtes en zalen, kenmerken zich door het eenvoudige gebruik en de vele mogelijkheden.
Via het ingebouwde whiteboard kun je direct aantekeningen maken, opslaan en delen met het publiek of collega’s. Je kunt via de ingebouwde browser direct verbinding maken met internet.
De presentatie-schermen zijn voorzien van een draadloos communicatie systeem; vanuit iedere Windows, Android of Apple device kun je draadloos presenteren naar het scherm.

Voor een Teams of Zoom vergadering is het bord uit te breiden met een microfoon en camera zodat je met alle deelnemers aan de sessie kunt deelnemen.

De schermen zijn te verkrijgen in de volgende maten:

  • 65 inch (183 cm breed en 89 cm hoog)
  • 75 inch (176 cm breed en 102 cm hoog)
  • 86 inch (199 cm breed en 116 cm hoog)

Vraag advies aan een van onze account managers welke maat het beste bij uw ruimte past.

Een goede montage is belangrijk

Standaard wordt bij het presentatie-scherm een muurbeugel geleverd. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het scherm flexibel te gebruiken zoals op een trolley, of in hoogte verstelbaar aan de muur. Bij schermen vanaf 75 inch raden we altijd een in hoogte verstelbare beugel aan zodat iedereen het bord op zijn eigen hoogte kan gebruiken

Optimaal werken met een extra OPS computer

Alle presentatie-schermen zijn uit te breiden met een OPS computer. Deze computer module wordt aan de achterzijde in het bord geplaatst en kan worden aangesloten op het internet via WiFi of via een vaste aansluiting. De bediening van deze Windows 10 computer kan via het touch scherm aan de voorzijde. Uiteraard is het via een draadloze- toetsenbord en muis combinatie ook mogelijk deze OPS computer te bedienen. Indien deze computer wordt aangesloten op het bedrijfsnetwerk, kan elke medewerker zijn eigen bestanden gebruiken en delen met de gebruikers. Deze computer is te verkrijgen in een moderne  i3, i5 of i7 processor, 8 GB geheugen en een 256GB SSD voor de opslag. De computer is standaard voorzien van Windows 10 Pro

Gebruik je scherm ook voor video vergaderen

Screenlink levert bij de presentatie-schermen een aantal mogelijkheden die het scherm direct geschikt maken om een video meeting te starten met bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams. De losse camera en microfoon kan worden aangesloten op de OPS computer. Een geïntegreerde  PC in de camera kan zelfs zonder computer worden gebruikt.

Bekijk de vele mogelijkheden:

Offerte aanvragen:

    Vraag direct een offerte met dit formulier.