Narrowcasting software

Screenlink Basic

Of je nu een winkel, kantoor, luchthaven of ziekenhuis beheert: Screenlink Basic is dé oplossing voor het creëren en presenteren van dynamische content op je beeldschermen. Met deze krachtige narrowcasting software kun je eenvoudig professionele content maken en weergeven zonder dat je daarvoor technische vaardigheden nodig hebt. Of je nu afbeeldingen, video’s of nieuwsberichten wilt weergeven, alles is mogelijk met Screenlink Basic. Maar dat is niet alles! Lees snel verder voor meer informatie of vraag direct een gratis demo aan! 

Narrowcasting retail

Hoe werkt het?

Screenlink Basic is dé meest gebruikersvriendelijke narrowcasting software die gebruikt kan worden om digitale informatie en media te tonen op één of meerdere beeldschermen. Het werkt op een vergelijkbare manier als het maken van een PowerPoint presentatie, waarbij slides worden gemaakt en in een speellijst worden geplaatst om vervolgens te worden gepubliceerd op het beeldscherm.

Het platform biedt verschillende widgets en tekentools aan waarmee slides eenvoudig samengesteld kunnen worden. Bovendien kunnen slides geprogrammeerd worden om alleen op bepaalde tijden of dagen getoond te worden. Per speellijst kan aangegeven worden welke slide(s) getoond moeten worden, hoe lang ze getoond moeten worden en op welke tijden en dagen.

Het is mogelijk om meerdere speellijsten aan een beeldscherm of een groep van beeldschermen te koppelen. Een handige functie van Screenlink Basic is de mogelijkheid om live mee te kijken naar de content die getoond wordt op een beeldscherm. Handig voor als je op afstand werkt 😉. 

Screenlink Basic narrowcasting software

Flexibele content met honderden fonts en duizenden stockfoto's!

Media kan geïmporteerd worden vanuit de eigen pc, maar ook uit externe bronnen zoals: Google Drive, Dropbox en SharePoint. Maak je gebruik van Canva? Dan kun je je eigen ontwerpen in Screenlink Basic maken, zonder dat je daarvoor naar Canva zelf hoeft te gaan.

Ook is Screenlink Basic voorzien van duizenden reclamevrije stockfoto’s van onder andere Pixabay en Unsplash, waardoor je gemakkelijk en snel aantrekkelijke content kunt maken. Het is ook mogelijk om je eigen digitale bestanden toe te voegen, zoals Youtube of Vimeo-video’s (mp4 en avi), gifs, en allerlei soorten afbeeldingen (jpg, png of webp).

Eigen templates maken

Screenlink Basic is niet alleen flexibel en krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs zonder technische of grafische achtergrond is het systeem eenvoudig te beheren. Een groot voordeel van Screenlink Basic is dat het systeem standaard voorzien is van honderden fonts. Indien er speciale fonts of kleuren zijn voor het toepassen van de huisstijl, kunnen deze gemakkelijk worden toegevoegd.

Een ander groot voordeel van Screenlink Basic is dat je niet gebonden bent aan één locatie. Je kunt vanuit elke locatie content maken en beheren, of het nu op kantoor of thuis is.

NARROWCASTING
Workshop op maat

Content optimaliseren?

Gebruik je Screenlink Basic al en ben je op zoek naar een manier om je narrowcasting content te optimaliseren? Wij geven workshops op maat! Dit doen we om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit de software kunnen halen en de functies en mogelijkheden optimaal kunnen benutten.

Door middel van de workshops kun je als gebruiker leren hoe je de software effectiever kunt gebruiken en hoe je de narrowcasting content kunt optimaliseren om jouw boodschap beter over te brengen op je doelgroep. Dit kan uiteindelijk leiden tot betere resultaten en een hogere ROI!

 

Bekijk hieronder enkele beschikbare widgets

Widgets


YouTube

Voeg een video, het kanaal van jouw organisatie of een specifieke afspeellijst toe.

RSS

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwszender, zoals NU.nl, NOS, Telegraaf, AD en meer.

Tekst

Schrijf je tekst en kies uit honderden fonts, grootte, kleur, vetgedrukt, onderstreept, cursief en meer.

Vormen

Creëer de perfecte vorm, pijl of lijn met optionele kleur en rand.

Weer

Kies uit meer dan 1.200 steden voor live weerbericht en weersvoorspellingen.

Slideshow

Toon verschillende media: afbeelding, video’s, dia’s, tekst en meer in 1 slide met de widget Slideshow!

Afbeelding

Bewerk, pas en verklein eenvoudig elke afbeelding, logo of achtergrond.

Kalender

Gebruik onze kalender widget om belangrijke data en afspraken te tonen

Video

Bewegend beeld is vaak een krachtiger middel om de aandacht vast te houden. Deel jouw bedrijfsfilm of animatie met je doelgroep!

Social media

Je kunt social media berichten tonen vanuit je eigen Twitter, Instagram of Facebook account.

Live widgets

Onze software kan worden gekoppeld aan RSS-feeds, zodat je het laatste nieuws van jouw favoriete nieuwsbronnen kunt tonen op het scherm.

Ticker

Met onze ticker widget kun je snel en eenvoudig lopende tekst tonen op het scherm.


Eenvoudig, flexibel en betaalbaar!

Samenvattend is Screenlink Basic zeer eenvoudig in gebruik. Het biedt veel flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden om de content op de juiste manier te presenteren. En het beste van alles is dat Screenlink Basic betaalbaar is. Met prijzen die beginnen bij slechts €225 per jaar is deze oplossing een uitstekende investering voor elk bedrijf of organisatie dat digitale media en informatie op een professionele en efficiënte manier wil tonen.