Screenlink Basic

Screenlink Basic is dé meest gebruikersvriendelijke narrowcasting software die gebruikt kan worden om informatie en media te tonen op digitale beeldschermen. Het werkt op een vergelijkbare manier als het maken van een PowerPoint presentatie, waarbij slides worden gemaakt en in een speellijst worden geplaatst om vervolgens te worden gepubliceerd op één of meerdere beeldschermen.

Screenlink Basic

Simpel en flexibel content maken

Binnen het systeem worden diverse widgets en tekentools aangeboden die het samenstellen van content via slides uitermate toegankelijk maken. Deze hulpmiddelen stellen je in staat om op een intuïtieve wijze boeiende slides te creëren. Een uniek kenmerk van Screenlink Basic is de mogelijkheid om slides te plannen voor specifieke tijdstippen en/of dagen. Hierdoor wordt een geautomatiseerd en gecontroleerd weergaveschema mogelijk gemaakt.

Workshop op maat

Gebruik je Screenlink Basic al en ben je op zoek naar een manier om je narrowcasting content te optimaliseren? Meld je dan aan voor de eerstvolgende workshop.

Real-time koppelingen

Met Screenlink Basic kun je zelf content maken. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze interne en externe koppelingen als aanvulling op je eigen content. De koppelingen bieden extra functionaliteit en geven de mogelijkheid om meer relevante en actuele informatie te tonen.  De content ververst zichzelf waardoor je altijd real-time updates ontvangt.

Zelf content maken

Media kan geïmporteerd worden vanuit de eigen pc, maar ook uit externe bronnen zoals: Google Drive, Dropbox en SharePoint. Maak je gebruik van Canva? Dan kun je je eigen ontwerpen in Screenlink Basic maken, zonder dat je daarvoor naar Canva zelf hoeft te gaan.

Ook is Screenlink Basic voorzien van duizenden reclamevrije stockfoto’s van onder andere Pixabay en Unsplash, waardoor je gemakkelijk en snel aantrekkelijke content kunt maken. Het is ook mogelijk om je eigen digitale bestanden toe te voegen, zoals Youtube of Vimeo-video’s (mp4 en avi), gifs, en allerlei soorten afbeeldingen (jpg, png of webp).

Je bent namelijk niet gebonden aan één locatie. Je kunt vanuit elke locatie content maken en beheren, of het nu op kantoor of thuis is 😉

Widgets


YouTube

Voeg een video, het kanaal van jouw organisatie of een specifieke afspeellijst toe.

RSS

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwszender, zoals NU.nl, NOS, Telegraaf, AD en meer.

Tekst

Schrijf je tekst en kies uit honderden fonts, grootte, kleur, vetgedrukt, onderstreept, cursief en meer.

Het weer

Kies uit meer dan 1.200 steden voor live weerbericht en weersvoorspellingen.

Slideshow

Toon verschillende media: afbeelding, video’s, dia’s, tekst en meer in 1 slide met de widget Slideshow!

Afbeelding

Bewerk, pas en verklein eenvoudig elke afbeelding, logo of achtergrond.

Kalender

Gebruik onze kalender widget om belangrijke data en afspraken te tonen.

Video

Bewegend beeld is vaak een krachtiger middel om de aandacht vast te houden. Deel jouw bedrijfsfilm of animatie met je doelgroep!

Social media

Je kunt social media berichten tonen vanuit je eigen Twitter, Instagram of Facebook account.

Ticker

Met onze ticker widget kun je snel en eenvoudig lopende tekst tonen op het scherm.

Creëer templates in eigen huisstijl