Video vergaderen

Efficiënt video vergaderen

Video vergaderen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een efficiënte manier om snel en gemakkelijk met collega’s te communiceren, zonder dat er fysieke bijeenkomsten nodig zijn. Het gebruik van de juiste apparatuur tijdens videovergaderingen is cruciaal. Kies voor vloeiende communicatie en voorkom technische problemen. 

Betrouwbare werking en gebruiksgemak

Bij het implementeren van een videovergadersysteem is het essentieel om rekening te houden met de specifieke ruimte waarin het wordt geplaatst en gebruikt. De camera moet zorgvuldig worden geplaatst om ervoor te zorgen dat alle deelnemers duidelijk zichtbaar zijn, terwijl de microfoon ervoor moet zorgen dat ieder geluid goed hoorbaar is. Daarnaast moeten de luidsprekers ervoor zorgen dat alle deelnemers helder en verstaanbaar geluid ontvangen.

Kies een betrouwbaar systeem

Als AV-integrator hechten we bij onze selectie van producten enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend samen met de beste merken in de branche, zoals Yealink en Nureva.

Audio apparatuur voor grote ruimtes

Voor ruime vergaderruimtes bieden wij hoogwaardige audioproducten van Nureva aan. Nureva staat bekend om haar innovatieve Microphone Mist™-technologie, die zorgt voor een uitstekende geluidsdekking in grote vergaderruimtes. Met deze geavanceerde technologie ben je verzekerd van hoogwaardige audio-ervaringen tijdens iedere bijeenkomst.

Audio apparatuur voor kleinere ruimtes

Naast ons assortiment voor grote ruimtes, bieden wij ook een uitgebreide selectie van audioproducten voor kleinere ruimtes. Ons aanbod omvat hoogwaardige luidsprekers, microfoons en touch panels van gerenommeerde merken, waaronder het vooraanstaande merk Yealink. Met deze kwalitatieve apparatuur zorgen wij ervoor dat zelfs in compactere omgevingen een optimale geluidsbeleving wordt gerealiseerd.

Alles-In-1 USB Videobar

De Yealink UVC40 is een compacte alles-in-1USB-videobar voor professionele videomeetings via platforms zoals MS Teams, Skype for Business en Zoom. Met zijn geavanceerde 20MP-camera, 8 ingebouwde microfoons en hoogwaardige luidspreker biedt deze oplossing uitstekende video- en audiokwaliteit. Deze alles-in-één videoconferencing-oplossing is eenvoudig te installeren door de UVC40 onder- of bovenaan een beeldscherm te bevestigen en met slechts één USB-kabel aan te sluiten op uw pc of laptop.