Oplossingen, systemen en appratuur

Videovergaderen

Videovergaderen wordt steeds populairder. Helaas zijn de huidige kantoren of vergaderruimtes daar op dit moment nog niet voor ingericht.

Screenlink biedt oplossingen, systemen en apparatuur voor videovergaderen die passen bij de specifieke wensen van de klanten. Denk hierbij aan de samenwerking met scherm, te gebruiken software en uiteraard de veiligheid van het systeem.

Microsoft Teams, Zoom, Webex of een universele oplossing?

Systemen voor videovergaderen

Het is belangrijk om een een goede keuze te maken. Wil je een universele oplossing waarmee je kunt videovergaderen met alle moderne systemen  zoals Microsoft Teams, Zoom of Webex of wil je een systeem dat samenwerkt met een van deze systemen? Elke oplossing heeft zijn eigen voor- en nadelen. Onze accountmanagers kunnen je persoonlijk advies geven welk systeem het beste bij uw ruimte en toepassing past.

Een systeem voor videovergaderen dient altijd te worden afgestemd op de ruimte waarin het wordt geplaatst en gebruikt. De camera moet er voor zorgen dat alle deelnemers goed zijn te zien, de microfoon moet er voor zorgen dat iedereen goed te horen is. En de luidsprekers moeten er voor zorgen dat iedereen alles goed kan verstaan.

overzicht cameras

Kleine ruimtes

Voor de kleine ruimtes, tot ongeveer 20 m2 kun je volstaan met een geïntegreerde oplossing. Hier gebruiken we een apparaat met een aantal microfoons en een camera. Daar worden dan de luidsprekers van het beeldscherm of het presentatiescherm bij gebruikt. Deze apparatuur heeft een USB aansluiting die kan worden verbonden met de OPS computer van het scherm, of een losse bijgeplaatste computer zoals een Intel NUC. Deze oplossing voldoet uitstekend en is goed betaalbaar.

Grote ruimtes

Voor grotere ruimtes wordt altijd losse apparatuur aangeboden, een camera op maat en een microfoon/luidspreker systeem op maat.

OPScomputer
Maak van je touchscreen een echte computer

Een OPS computer

Een OPS computer is een universeel formaat inbouw pc die veel gebruikt wordt bij groot formaat touchscreens, monitoren en displays in de zakelijke markt.  Deze kan worden geplaatst in de interactieve schermen die Screenlink levert. Deze maakt van je touchscreen een echte computer!
Door gebruik te maken van Windows 10 Professional is deze aan te melden op het domein van de klant. Hier kan ook Office 365, een Citrix client of Teams of Zoom software op worden geïnstalleerd zodat het scherm een universele werkplek wordt.

Welke microfoon in welke vergaderruimte?

Microfoon systeem

Voor de grote ruimtes adviseren we de conferentie systemen van Nureva. Deze gepatenteerde systemen zorgen voor een ongeëvenaarde beleving. Zelfs een deelnemer die achter in de zaal spreekt is uitstekend te verstaan in de vergadering. Gecombineerd met een uitstekende luidspreker is dit een totaal oplossing voor de grotere vergader- en conferentie ruimtes.

 

nureva

Een aantal klanten die gebruik maken van onze interactieve schermen

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
succesverhalen

Recente cases

logo

Effectieve Narrowcasting in de Retail

Rietveld Licht heeft een gloednieuwe showroom langs de A15 in S...
logo

Polygon water- en brandschade herstel

Polygon is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in...
logo

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten

Nagtzaam Accountants en Fiscalisten ondersteunt ondernemers en ...
085-3030960