Digitale raampresentatie

Een digitale raampresentatie voor je bedrijf 

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met het maken van een goede raampresentatie? Bij Screenlink hebben we de juiste producten voor je klaarstaan. We hebben een groot aantal opties ontwikkeld, die het jou zo eenvoudig mogelijk moeten maken om straks in je etalage een presentatie te kunnen maken waar je klanten wat aan hebben. Een presentatie die hen triggert om eens bij je binnen te lopen en een van je producten te kopen. Deze presentatie pas je zelf heel eenvoudig aan met de gebruiksvriendelijke software van Screenlink.

Onze oplossing voor jou

Een raampresentatie digitaal maken 

Je hebt een groot aantal verschillende opties als je kiest voor een digitale raampresentatie. Je kunt hier eenvoudig mooie, duidelijke beelden aan toevoegen. Je kunt hierbij stilstaande beelden gebruiken, maar we bieden je ook de optie om bewegende beelden aan je presentatie toe te voegen. Je zorgt er zelf eenvoudig voor dat alles wordt vertoond in jouw eigen huisstijl. Maak het allemaal zo aansprekend mogelijk om er voor te zorgen dat mensen er zin in krijgen bij je bedrijf naar binnen te lopen en klant van je te worden. Het is daarbij mogelijk om aan die raampresentatie digitaal aanpassingen te maken wanneer jij dat maar wil. Heb je bijvoorbeeld bij het maken van een presentatie een foutje gemaakt, dan is dit in een handomdraai weer verbeterd.

Meer weten over onze oplossingen voor het maken van een digitale raampresentatie? 

Neem contact met ons op als je meer wil weten over de opties die wij je te bieden hebben. Bij Screenlink werken mensen die weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van een goede raampresentatie. We hebben hier software voor ontwikkeld die jou heel veel mogelijkheden geeft, maar die daarbij ook nog eens buitengewoon gebruiksvriendelijk is. Als je een keer bij ons langskomt laten we precies aan je zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Je kunt ook online een testaccount bij ons aanvragen om zelf eens aan de slag te gaan met onze narrowcasting software.

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!