Digitale raampresentatie

Ben je als makelaar op zoek naar een goede digitale raampresentatie gekoppeld aan bijvoorbeeld Realworks of Skarabee, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Veel makelaars gebruiken een CRM systeem voor alle communicatie en het actuele woningaanbod. Wil jij alles uit dit systeem halen, combineer dit dan met raampresentaties. Maak gebruik van narrowcasting en communiceer over het actuele woningaanbod met klanten en voorbijgangers via schermen achter het raam.

Wil je meer weten over deze oplossing of gebruik je een ander systeem dan Realworks, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Onze oplossing voor jou

De voordelen van digitale raampresentaties 

Een digitale raampresentatie met een koppeling aan Realworks of Scarabee is in deze tijd onmisbaar voor makelaars.

Woningen worden snel verkocht, het is belangrijk dat het aanbod in het makelaarskantoor altijd actueel is. Dankzij de koppeling aan het CRM systeem worden de objecten automatisch op de beeldschermen getoond en communiceer je eenvoudig met klanten en toevallige voorbijgangers.

Met de narrowcasting schermen van Screenlink creëer je een dynamisch beeld van het huidige woningaanbod. Gebruik de raampresentaties  voor het werven van nieuwe klanten, en communiceer bijvoorbeeld openingstijden en contact gegevens voor specifieke woningen. Screenlink heeft verschillende softwarepakketten en biedt uitgebreide services; van de installatie van de schermen tot en met de technische ondersteuning.

Werkwijze Screenlink

Indien je interesse hebt in onze oplossing, neem dan contact op met een van onze account managers via onderstaand formulier.

Na een zorgvuldige analyse van de situatie, de positie van de ramen ten opzichte van de zon, de grootte van de ramen en de bevestigings-mogelijkheden, maken we een offerte. We ontzorgen onze klanten en zorgen dat bij de oplevering alles  gebruiksklaar is, het enige wat je zelf dient te doen is het aanmaken van een narrowcasting account bij Realworks en deze gegevens aan ons door te geven.

We maken een aantal templates waarbij je bijvoorbeeld een of meerdere objecten direct op het scherm vertoond worden, aangepast aan je eigen huisstijl. Heb je meerdere filialen? We kunnen met filters er voor zorgen dat de juiste woning in het juiste filiaal getoond wordt.

Het montage team van Screenlink verzorgt de plaatsing en installatie van de schermen.

Een aantal van onze klanten:

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

    Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

    Offerte aanvragen:

      Vraag direct een vrijblijvende offerte aan met dit formulier.