Narrowcasting schermen

Narrowcasting schermen, ook wel bekend als digital signage displays, zijn schermen die specifiek ontworpen zijn voor het verspreiden van informatie, reclame of andere content.

Met de voortschrijdende technologie worden narrowcasting schermen steeds geavanceerder. Er zijn nu schermen beschikbaar met hoge resolutie, touchscreen-functionaliteit, bewegingssensoren en gezichtsherkenning.

Indoor displays

Communiceer effectief en vergroot jouw merkbekendheid in elke binnen omgeving.

Met heldere, levendige beelden en interactieve touchscreen-mogelijkheden, kun je de aandacht van jouw publiek trekken.

Outdoor displays

Vergroot de zichtbaarheid van je winkel of bedrijf en creëer meer naamsbekendheid.

Bereik een breder publiek, communiceer effectief en vergroot je klantenbestand met opvallende, weerbestendige displays die jou onderscheiden van de concurrentie.

High Brightness

Etalageschermen

Met installaties over de hele wereld zijn High Brightness schermen met hoge helderheid een ideale oplossing voor toepassingen in direct zonlicht en omgevingslicht.

Het trekt direct de aandacht van voorbijgangers en wekt nieuwsgierigheid op!

Maak je eigen

(LED) Videowall

Maak indruk! Videwalls creëren indrukwekkende visuele ervaringen en trekken de aandacht van passanten.

Met naadloze schermintegratie en flexibele content mogelijkheden kun je jouw boodschap op grootse wijze presenteren en een blijvende indruk achterlaten.

Topmerken

Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige schermen van topmerken, waaronder Dynascan, Hikvision en Philips. Of je nu op zoek bent naar een krachtige display voor je bedrijf of winkel, wij hebben de perfecte oplossing.

 

Verschillende maten

Met onze diverse selectie schermen in verschillende maten kunnen we voldoen aan al je specifieke wensen en eisen. Onze schermen bieden ongeëvenaarde beeldkwaliteit, helderheid en betrouwbaarheid.

Digital Shelf Display

Digital Shelf Displays zijn speciaal ontworpen displays die perfect passen bij de randen van winkelplanken.

Door gebruik te maken van deze moderne en opvallende displays, kun je jouw advertenties en promoties op een unieke en gedenkwaardige manier presenteren.

Beschikbaar in de maten 60 cm, 90 cm en 120 cm. Met ondersteuning voor wifi kunnen ze ook eenvoudig op afstand worden beheerd, met een narrowcasting content management systeem.

Informatiezuil in je eigen huisstijl

Wij bieden op maat gemaakte informatiezuilen met merklogo en RAL-kleur naar keuze. We helpen ook met vormgeving, bestickering en interactieve content. Levering inclusief branding en volledige ondersteuning.