Narrowcasting scherm

Een narrowcasting scherm

Een scherm narrowcasting is een effectieve manier om je bezoekers, scholieren en klanten van informatie te voorzien. Heb je een nieuwe aanbieding, een prachtig product of belangrijke informatie te melden? Een narrowcasting scherm is dan de ideale oplossing. Door middel van een digitaal scherm kun je op een moderne wijze communiceren. Wil je meer informatie of wil je zo’n scherm een keer gratis uitproberen? Neem dan contact op met Screenlink. Wij zijn op dit gebied de specialist voor het MKB. Je vindt bij ons de mooiste schermen, maar dat is niet het enige. Ook voor de meest ideale software ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor jouw bedrijf hebben wij de oplossing in huis.

Onze oplossing voor jou

Kwalitatieve narrowcasting schermen

Een narrowcasting scherm dat je aanschaft bij Screenlink is altijd van de hoogste kwaliteit. Twijfel je nog over de aankoop? De tijd van statische informatieschermen ligt steeds meer achter ons. Digitale informatieschermen hebben de toekomst. Wil je het een keer uitproberen? Vraag een gratis account bij ons aan. Of je nu een eigen praktijk, winkel of horecagelegenheid hebt, een narrowcasting scherm is ideaal voor het informeren van de gasten, klanten en bezoekers. Wil je regelmatig de afbeeldingen en teksten wijzigen? Dit doe je door middel van een paar drukken op de knop. Sneller en eenvoudiger kan het niet. Je kunt ook verschillende boodschappen achter elkaar tonen. Qua montage is dat eenvoudig te realiseren. Zo weten de ontvangers binnen korte tijd precies wat jij wilt doorgeven.

Informatie over scherm narrowcasting

Om op een moderne manier te communiceren zijn narrowcasting schermen onmisbaar. Wil je toch eerst nog iets meer weten over deze digitale schermen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen bij je langs en bespreken de mogelijkheden. Graag laten we meteen zien hoe het een en ander werkt. De bediening is simpel en je mag rekenen op een uitgebreide support van onze kant. Zie je op tegen de kosten? Deze vallen heel erg mee. Kijk op onze site voor de exacte tarieven. 30 Dagen proberen is gratis. Ga je met ons in zee, dan monteert ons serviceteam zelf het scherm. Ook zorgen zij ervoor dat de software werkt zoals het moet. Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!