Presentatiescherm vergaderruimte

Een presentatiescherm vergaderruimte

Zoek je voor in de vergaderruimte een presentatiescherm? Kiezen jullie inmiddels voor de moderne manier van presenteren? Dan ben je bij Screenlink precies op de goede plek. Wij hebben ook voor jou exact de presentatieschermen die je nodig hebt tijdens de vergaderingen. Denk bij voorbeeld aan onze handige touchschermen. Deze zijn ideaal als je regelmatig interactieve besprekingen hebt. Je kunt meteen wijzigingen en aanvullingen aanbrengen op het scherm. Je hoeft hiervoor niet heen en weer te lopen van je laptop naar het scherm en weer terug.

Onze oplossing voor jou

Goede zichtbaarheid bij presentatieschermen vergaderruimte

Had jij bij je vorige presentatiescherm vergaderruimte ook altijd te dealen met lichtinval? Het was afhankelijk van je plek in de vergaderruimte of je de content op het scherm goed kon zien ja of nee? Met onze moderne presentatieschermen is dat voorgoed verleden tijd. Een interactief scherm is namelijk een totaal ander scherm dan een scherm dat projecteert. Je kunt als voorzitter van de vergadering dingen op het scherm aanwijzen en overal in de vergaderruimte is dit goed zichtbaar. Een ruimte verduisteren is ook absoluut niet meer nodig. Kies jij ook voor het gemak van deze moderne presentatieschermen? Neem dan contact op met Screenlink.

Screenlink is er voor vergaderruimte presentatiescherm

Op zoek naar presentatieschermen vergaderruimte? Neem vandaag nog contact op met Screenlink. Wij leveren alleen schermen van goede kwaliteit. Daarnaast profiteer je bij ons van een uitstekende service. Het scherm, of eventueel de schermen, worden door ons serviceteam gemonteerd. Er volgt een heldere en uitgebreide uitleg en je kunt alle mogelijke vragen stellen. Gebruik je de schermen al een tijdje tijdens de vergaderingen en loop je toch nog tegen problemen aan? Neem direct contact op met onze supportafdeling en we helpen je meteen verder. Ook voor de software ben je bij ons aan het juiste adres. Probeer dit 30 dagen gratis uit door middel van een testaccount. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Direct meer weten over ons narrowcasting systemen? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag verder!

Kom in contact...

Kom in contact

Kom in contact om meer te weten te komen…

Contact opnemen

Ik wil een demonstratie

Demonstratie

Vraag een demonstratie aan

Zij gingen je voor met narrowcasting…

Waarom jij ook kiest voor Screenlink?

  • Wij zijn dé specialist in narrowcasting voor het MKB

  • Wij bieden je gratis online support en altijd de nieuwste updates

  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken

  • Wij voeren elke installatie zelf uit en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent!

  • Wij leveren ook presentatie- en zaalreserveringssystemen

  • Wij helpen je ook met een passend audiosysteem voor de retailomgeving

  • Wij kunnen je helpen met alle vormen van content als je dat wilt

Klanten in het kort:

De videowall, classroom touchscreens en narrowcasting schermen van Screenlink zijn échte eyecatchers in onze bibliotheken en dragen bij aan een moderne uitstraling. Essentials, het supereenvoudig te gebruiken Narrowcasting Software Syteem, is daarbij voor ons een absolute verademing. Iedereen kan ermee werken!

Manon Balfoort, Bibliotheek Rivierenland

Dankzij het adequate handelen van Screenlink, hebben wij ten tijde van onze verbouwing een geweldige nieuwe entree in ‘digitale vorm’ gekregen. De manshoge presentatie fungeert als kleurrijke trekpleister in de meest bekende winkelstraat van Groningen.

Willem Woldringh, Woldringh Optiek

Nadat onze vorige leverancier de narrowcasting van bedrijfskritische data niet voor elkaar kreeg, heeft Screenlink laten zien dat ze het wél kunnen. Ze zijn erg oplossingsgericht en doen hun uiterste best om het wenselijke ook mogelijk te maken. We zijn zeer tevreden en gaan binnenkort onze gehele organisatie voorzien van actuele gegevens met behulp van Screenlink.

Gerlof van der Veen, Probo Sign Dokkum

Voor de communicatie met onze medewerkers heeft Screenlink op verschillende locaties een beeldscherm gemonteerd en gekoppeld aan zéér eenvoudig te gebruiken software. Via een scherm bij de receptie heten we de bezoekers persoonlijk welkom. De spreekkamer is voorzien van een draadloos presentatiesysteem en bij de ingang hebben wij een tablet gekoppeld aan ons reserveringssysteem. Op deze wijze kunnen wij weer jaren vooruit!

In een aantal spreekkamers heeft Screenlink de bestaande beamer vervangen door professionele presentatieschermen en een draadloos presentatiesysteem. Daarnaast hebben ze een “on-premise” narrowcasting systeem geïnstalleerd, waardoor de klanten en bezoekers optimaal worden geïnformeerd. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede service van Screenlink.

Josina Cuijpers, Molex Interconnect

Ik ben met Screenlink in aanraking gekomen toen we op zoek waren naar een simpel, goed werkend intern communicatiemiddel om gasten welkom te heten, intern projectfoto’s te delen, personeel te informeren etc. Het narrowcasting systeem van Screenlink sluit exact aan bij onze behoefte. Werken met Screenlink is zeer prettig. Screenlink is een no-nonsens organisatie, eerlijk en oprecht, geven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is en denken goed mee met de klant, door de exacte behoefte te peilen. Ben je op zoek naar een goed en eenvoudig werkend narrowcasting systeem? Dan beveel ik Screenlink van harte aan!