Effectief vergaderen en presenteren

Presentatieschermen

De presentatieschermen van Screenlink worden vooral gebruikt in vergaderruimtes op kantoor of in vergaderzalen. De presentatieschermen kenmerken zich door het eenvoudige gebruik en de vele mogelijkheden. De presentatieschermen zijn beschikbaar in verschillende type merken, stijl en maten. 

Draadloos of extra grote schermen?

Interactieve schermen voor presenteren

Een presentatiescherm voor vergaderen en presenteren? Bij Screenlink zijn we naast digital signage ook gespecialiseerd in interactieve presentatieschermen. We adviseren u graag met een product dat past bij uw wensen. We hebben een breed aanbod in moderne presentatieschermen. Deze presentatieschermen zijn makkelijk in gebruik. Via de ingebouwde browser kan er direct verbinding gemaakt worden met het internet. Elk presentatiescherm is voorzien van een draadloos communicatie systeem. Een  Windows, Android of Apple apparaat kan gekoppeld worden aan het presentatiescherm om zo draadloos te presenteren.

 

Vergader & presentatie systeem

Een presentatiescherm in diverse maten

Je kunt via de ingebouwde browser direct verbinding maken met internet. De presentatie-schermen zijn voorzien van een draadloos communicatie systeem; vanuit iedere Windows, Android of Apple device kun je draadloos presenteren naar het scherm. De schermen zijn te verkrijgen in de volgende maten:

    • 55 inch (126 cm breed en 76 cm hoog)
    • 65 inch (149 cm breed en 89 cm hoog)
    • 75 inch (171 cm breed en 102 cm hoog)
    • 86 inch (195 cm breed en 116 cm hoog)
    • 98 inch (225 cm breed en 134 cm hoog)
overzicht presentatieschermen
Advies nodig?

Persoonlijk en eerlijk advies

We geven advies over welke maat het beste bij uw ruimte en toepassing past. Een van onze account managers denkt graag met u mee

Een goede montage is belangrijk

Standaard wordt bij het presentatiescherm een muurbeugel geleverd. Wil je het scherm in meerdere vergaderruimtes of lokalen gebruiken, dan is een trolley hier een ideale oplossing voor. Bij schermen vanaf 75 inch raden we altijd een elektrisch in hoogte verstelbare lift aan zodat iedereen het bord op zijn eigen hoogte kan gebruiken. Het bord is dan via een drukschakelaar aan de zijkant van het scherm in hoogte te verstellen

Extra kracht en gemak in interactieve vergaderruimtes

Een OPS computer

Een OPS computer is een Windows 10 computer die zeer smal is en in het scherm kan worden gemonteerd. Door gebruik te maken van Windows 10 Professional is deze aan te melden op het domein van de klant. Hier kan ook Office 365, een Citrix client of Teams of Zoom software op worden geïnstalleerd zodat het scherm een zeer universele werkplek wordt. Een OPS computer is voor zien van een Intel Core i5 of Core i7 processor, 8 of 16 GB geheugen en 128 of 256 GB SSD.

Draadloos presenteren

Er zijn diverse mogelijkheden om draadloos te presenteren. Dit kan vanuit een Apple, Windows of een Android computer of mobiel. Screenlink heeft diverse oplossingen hiervoor en maakt samen met de klant de beste keuze hierin, gebaseerd op de wensen en aanwezige apparatuur.

Een aantal klanten die gebruik maken van de interactieve schermen van Screenlink

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Altijd en overal

Wat maakt Screenlink uniek?

We komen samen met onze klant tot de beste keuze van de hardware

logo

Wij staan voor kwaliteit

Alle hard- en software die wij leveren zijn geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat onze klanten lang van de gekozen oplossing gebruik kunnen maken.

logo

Krachtig en innovatief

De software van de schermen wordt regelmatig voorzien van nieuwe functionaliteiten, hierdoor blijf je altijd bij de tijd en zijn onze systemen ook in de toekomst nog geschikt.

logo

Wij staan voor je klaar

We bieden een uitgebreide gebruikers training op locatie en de service desk helpt je verder als je hulp nodig hebt.

085-3030960