Route informatie

Route informatie is een belangrijke tool voor planners in de transportsector.  Maar ook chauffeurs en bezorgers willen onderweg zo weinig mogelijk vertraging oplopen. Je doet er altijd goed aan om je ook op het laatste moment te laten informeren over de actuele situatie op de weg zodat je rekening kunt houden met de files en wegwerkzaamheden. Met actuele route informatie kun je het transport op het laatste moment nog aanpassen om de meeste tijdswinst te boeken of vertraging voorkomen.

Dat is de reden waarom narrowcasting steeds vaker wordt toegepast in de transportsector.  Denk hierbij aan transportbedrijven, verkoop- en onderhoudsbedrijven voor vrachtwagens maar ook de verschillende opleidingscentra.  Narrowcasting is een uitstekende oplossing om planningen, personeels- en route informatie aan medewerkers te laten zien.  Met behulp van narrowcasting kan de actuele verkeersinformatie getoond worden op elke gewenste locatie in je bedrijf. Ook chauffeurs die op bezoek komen kunnen worden geattendeerd op de actuele route informatie.

Narrowcasting in de transportsector is altijd op maat omdat elk bedrijf andere wensen heeft en wil beschikken over  één of meerdere schermen.  De content kun je eenvoudig zelf maken in de Screenlink narrowcasting software.

narrowcasting Tinie Manders

Onze oplossing voor jou

De voordelen van narrowcasting in een transport gerelateerd bedrijf

Informatie voorziening wordt steeds belangrijker. Voordat chauffeurs vertrekken tonen we het actuele filenieuws en weersvoorspellingen. Bij binnenkomst kunnen chauffeurs de laatste nieuwtjes van het bedrijf zien en zijn altijd op de hoogte. Op het scherm kunnen automatisch de verjaardagen van het personeel worden getoond, de nieuwste bedrijfsfilms, aankoop van nieuwe trucks en dergelijke. Heb je een truckwash, laat dan de chauffeurs de producten zien die je in de shop kunt kopen zoals een nieuwe spanband of handschoenen.

Werkwijze Screenlink

Wij komen altijd op locatie naar de bestaande situatie kijken. Hoe zijn de ruimtes ingedeeld, welke muren zijn geschikt, en welke content je wilt delen wordt meegenomen in ons advies

We maken een aantal templates waarbij je bijvoorbeeld een of meerdere objecten direct op het scherm vertoond worden, aangepast aan je eigen huisstijl. Uiteraard ontvang je een uitgebreide training en kun je snel aan de slag.

Het montage team van Screenlink verzorgt de plaatsing en installatie van de schermen.

Een aantal van onze klanten:

Vraag vandaag nog je gratis testaccount aan!

    Je wordt pas écht enthousiast als je zelf onze software hebt mogen proberen. Om een testaccount voor je in te stellen, hebben wij eerst een paar gegevens van je nodig zodat wij het account optimaal voor je kunnen instellen.

    Offerte aanvragen:

      Vraag direct een vrijblijvende offerte aan met dit formulier.