Corporate

Interne communicatie verbeteren met narrowcasting

Wil je medewerkers en bezoekers beter voorzien van alle informatie die ze nodig hebben?
Mailtjes worden niet altijd even goed gelezen en het personeel is niet goed bereikbaar. Posters en printjes aan de muur helpen wel, maar het ziet er niet echt mooi uit en het kost tijd om het up-to-date te houden. Heb je wel eens gedacht aan narrowcasting?

Narrowcasting

Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale beeldschermen. Op deze narrowcastingschermen  kan actuele en relevante informatie worden getoond op elke gewenste plaats in jouw bedrijf. Narrowcasting heeft een hoge attentiewaarde en trekt de aandacht bij het personeel.  Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijf en voelen ze zich meer betrokken.

Met behulp van narrowcasting optimaliseren wij voor diverse kantoren en productiebedrijven, van klein naar groot, de interne communicatie.  Wil je zelf ervaren of dit ook een oplossing is voor jouw bedrijf?  Vraag vandaag nog je gratis test account aan en en probeer het 30 dagen uit.

Plaats de digitale schermen op strategische plaatsen in jouw bedrijf

De narrowcastingschermen worden op strategische plekken in het bedrijf geïnstalleerd: van de koffieautomaat tot de hoofdingang, de kantine, de productiehal of werkplaats.

Met onze narrowcasting software kun je je eigen narrowcasting programma samenstellen. Het is zeer eenvoudig in gebruik. Het kost een uurtje tijd om dit leren.  Vanuit een centraal punt in jouw bedrijf kun je deze presentaties delen op de presentatieschermen die jij wilt. Zo geef je met enkele simpele drukken op de knop jouw werknemers de aandacht die ze verdienen.

Presenteer actuele en relevante informatie op de schermen

Naast de installatie op strategische plekken is ook de content van groot belang. Voorbeelden van content die je kunt plaatsen op deze schermen zijn:

  • Succesverhalen van jouw bedrijf delen en iedere medewerker hierbij betrekken
  • Nieuwe plannen communiceren
  • Bezoekers welkom heten, treintijden en nieuwtjes bij de receptie
  • Nieuwe medewerkers introduceren, verjaardagen van collega’s laten zien
  • KPI dashboards presenteren
  • Wijzigingen in het productieproces melden
  • Actuele magazijn voorraden laten zien
  • Personeel informeren over (nieuwe) voorschriften

Wij helpen bedrijven met het verbeteren van hun interne communicatie zodat medewerkers goed geïnformeerd zijn en zich betrokken voelen bij jouw bedrijf.