KLANTCASE

Paul Meijering Stainless Steel

“We hebben heel lang geleden al voor LED gekozen omdat we een vast logo op ons pand niet meer van deze tijd vinden. Ik vind het beter om je logo met je reclame uitingen te wisselen en dat je bijvoorbeeld naast je logo ook wel eens een andere boodschap op het scherm kunt zetten als je aandacht voor iets wilt vragen, dat je er zelf iets mee kunt doen. Dat is eigenlijk de keuze voor het LED scherm.” – Conny Meijering (Paul Meijering Stainless Steel).

Het besluit om een nieuw LED-scherm te installeren komt voort uit de noodzaak om het oude scherm, dat defect was, te vervangen. Met deze opdracht hebben wij de taak op ons genomen om een LED-scherm van 10 bij 6 meter te leveren en installeren.

Onze aanpak omvatte een zorgvuldige inventarisatie van de locatie en behoeften, gevolgd door deskundig advies om ervoor te zorgen dat het nieuwe scherm niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aansluit bij de uitstraling van het pand.

led scherm

“Jullie hebben goed geïnventariseerd wat onze behoefte was, wat voor grootte scherm bij het pand past, wat we ermee wilden uitstralen, dus daar zijn we zeker tevreden over. Het contact was heel goed en de directe benadering van de accountmanagers kan ik ook zeker waarderen.

Paul Meijering Stainless Steel trekt weer de aandacht

Het resultaat is een opvallend LED-scherm dat nu volledig operationeel is, waardoor Paul Meijering Stainless Steel een nog prominentere plek inneemt in de lokale omgeving. Deze strategische keuze benadrukt niet alleen het streven naar kwaliteit en moderniteit van het bedrijf, maar zorgt er ook voor dat voorbijgangers niet om het vakmanschap en de innovatie van Paul Meijering Stainless Steel heen kunnen.

Content Management Systeem

“Het systeem is makkelijk in gebruik. Het heeft meer mogelijkheden dan het systeem wat we intern gebruiken. Zonder de handleiding kun je al een heel eind komen. Het werkt ook efficiënter, je kunt bijvoorbeeld een voorbeeld weergave doen voordat je de content meteen op het scherm zet. Je kunt plannen, dat is ook echt heel fijn. De post met de feestdagen erop hebben we ook vooruit gepland.”

Het LED-scherm wordt op afstand beheert via een content management systeem (Screenlink Basic). Via het CMS kun je content uploaden, speellijsten samenstellen en deze inplannen voor vertoning op het scherm. De opties voor content uploaden zijn eindeloos en het inplannen van de content biedt niet alleen gemak, maar ook volledige controle over wat er op het scherm wordt weergegeven.

Interesse? Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.