Corporate

Bewegwijzering op Kantoor

Bewegwijzering is bijna onmisbaar geworden. Het creëert niet alleen duidelijkheid, maar zorgt ook voor een efficiënte doorstroming. Kies voor een totaaloplossing met Digital Signage voor de digitale bewegwijzering op kantoor. Zo hou je medewerkers en bezoekers goed geïnformeerd. Bovendien bieden de schermen veelzijdige mogelijkheden voor andere vormen van communicatie.

Zonder de juiste bewegwijzering kan een kantoor aanvoelen als een doolhof. De functie van een ruimte, de weg naar het toilet wijzen of waarschuwingen tonen kan nu ook digitaal wat vele malen efficiënter is dan met borden werken. Met digitale bewegwijzering kun je namelijk in real-time inspelen op veranderingen. De inhoud is eenvoudig aan te passen, wat zorgt voor een flexibele weergave van informatie.

Bewegwijzering

Bewegwijzering gaat verder dan alleen het tonen van een route

Bewegwijzering kun je ook inzetten om aan te geven welke vergaderingen op welk moment plaatsvinden, wie er aanwezig zijn en welke ruimtes beschikbaar zijn. Het grootste voordeel? Je kunt de schermen volledig personaliseren naar de behoeften van jouw kantoor. Plaats de displays op strategische locaties waar bezoekers en medewerkers samenkomen voor optimaal gebruik.

Voordelen voor de bezoeker

  1. Verhoogt het gevoel van gastvrijheid
  2. Bespaart tijd
  3. Voorkomt stress en frustratie
  4. Verhoogt het veiligheidsgevoel

Voordelen voor de Organisatie

  1. Tevreden bezoekers en klanten
  2. Vermindert vaak voorkomende vragen
  3. Stimuleert betrokkenheid van bezoekers met de organisatie
  4. Geeft de organisatie controle over de route, waardoor ongewenste toegang tot bepaalde gebieden voorkomen kan worden.

Branding en identiteit

Wat zo geweldig is aan digitale bewegwijzering is dat je moeiteloos je eigen huisstijl kunt integreren. Je hebt de mogelijkheid om je eigen logo te uploaden en een aangepaste kop- en voet tekst toe te voegen. Bovendien kun je een QR-code insluiten voor extra functionaliteit.

Bewegwijzering inzetten?