Corporate

6 Slimme Corporate Lock Screen Ideeën

In de wereld van vandaag, waar flexibel werken de norm is geworden, wordt werknemerscommunicatie nog belangrijker dan voorheen. Ondanks de verschillende communicatiemiddelen die je als bedrijf tot je beschikking hebt, blijft het lastig om werknemers die vaker thuis werken goed te bereiken. Het Corporate Lock Screen concept is iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, maar het is een krachtig middel om werknemers direct te bereiken, zelfs wanneer ze op afstand werken.

Met het Corporate Lock Screen kun je belangrijke berichten, campagnes, KPI’s en verkoopcijfers onder de aandacht van medewerkers brengen. Door herhaaldelijk op de computers van werknemers te verschijnen, zorg je ervoor dat al je boodschappen niet onopgemerkt blijven. Het fungeert als een effectieve herinneringstool, waardoor medewerkers bewust blijven van bedrijfsrichtlijnen, zoals het dragen van ID-badges.

Een Cultuur van Waardering

Het erkennen en vieren van de prestaties van werknemers kan de werksfeer aanzienlijk verbeteren. Door felicitatieberichten weer te geven voor bijvoorbeeld behaalde verkoopdoelen of het succesvol afronden van uitdagende projecten, voelen werknemers zich meer gewaardeerd en gestimuleerd.

Veiligheid staat altijd voorop

Met het vergrendelscherm kun je regelmatig herinneringen tonen over veiligheidsmaatregelen, zoals het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen of handige tips om veilig te blijven in verschillende omgevingen.

Corporate Lock Screen ideeën

  1. Belangrijke Mededelingen: Directe aankondigingen over bedrijfsupdates, evenementen, of veranderingen in beleid.
  2. Waardering en Erkenning: Het tonen van berichten om de prestaties van je werknemers te erkennen, zoals het vieren van werkjubilea of het behalen van doelen.
  3. Veiligheidsinstructies: Regelmatige herinneringen aan veiligheidsmaatregelen, het belang van cybersecurity en bedrijfsrichtlijnen voor een veilige werkomgeving.
  4. Inspiratie en Motivatie: Het delen van motiverende citaten, succesverhalen van collega’s of inspirerende boodschappen van bedrijfsleiders.
  5. Training en Ontwikkeling: Het promoten van interne trainingen, links naar educatieve bronnen en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  6. Feestdagen en Culturele Evenementen: Het herinneren van aankomende feestdagen, bedrijfsevenementen of culturele vieringen.
Corporate lock screen

Hoe zet jouw bedrijf het vergrendelscherm van werknemers in? Zijn er specifieke strategieën die goed werken?