Corporate

De Toekomst van Digital Signage op Kantoor

Digital Signage, ook wel bekend als Narrowcasting, gaat tegenwoordig verder dan alleen het tonen van informatie. Het kan namelijk ook bijdragen aan het creëren van een gastvrije, betrokken en positieve werkomgeving voor zowel werknemers als bezoekers.

Narrowcasting

Hier zijn 5 effectieve manieren om Digital Signage op de werkvloer te benutten:

1. Vier successen en mijlpalen van werknemers

Het vieren van successen is cruciaal voor een positieve sfeer op de werkvloer. Toon foto’s en video’s van collega’s die buitengewone prestaties hebben geleverd. Dit stimuleert de motivatie van werknemers en versterkt het gevoel van saamhorigheid.

2. Communiceer bedrijfsdoelstellingen

Deel de doelen en targets van het bedrijf met alle medewerkers. Door KPI’s te tonen, kun je het team motiveren om naar het beste resultaat te streven en de bedrijfsdoelen te behalen.

3. Verbind meerdere locaties met Digital Signage

Digital Signage maakt het mogelijk om eenvoudig te communiceren met verschillende kantoren zowel nationaal als wereldwijd. Richt displays in op diverse locaties om iedereen van de benodigde informatie te voorzien en kennis te delen binnen het wereldwijde netwerk.

4. Verhelder het “Hoe, Wat en Waarom”

Leg de missie, visie, strategieën en kernwaarden van het bedrijf uit via digitale schermen om de betrokkenheid en alignement van medewerkers met de bedrijfsstrategie te vergroten. Het management kan belangrijke onderwerpen belichten via korte blogs of vlogs.

5. Verhelder het “Hoe, Wat en Waarom”

Help bezoekers en werknemers hun weg te vinden. Faciliteer het vinden van de weg in een groot kantoorpand met behulp van bewegwijzering. Dit is vooral handig voor bezoekers en medewerkers die zelden op een specifieke locatie zijn. Met onze Room Booking oplossingen kun je ook een visueel overzicht presenteren via Mapping en bezettingsgegevens tonen op de Digital Signage schermen.

Digital Signage inzetten?