Corporate

Hoe bereik ik non-desk personeel?

In een wereld waarin technologie ons leven blijft veranderen, lijkt het soms alsof er een kloof is tussen kantoor- en niet-kantoormedewerkers. Deze groep werknemers, ook wel non-desk personeel genoemd, verrichten hun werk voornamelijk buiten kantoor(tijden). Het is voor hen vaak een uitdaging belangrijke bedrijfsinformatie te ontvangen.

Non-desk personeel bereiken via Digital Signage

Non-desk personeel zijn werknemers die geen kantoorruimte nodig hebben om hun taken uit te voeren, denk aan vrachtwagenchauffeurs, bouwvakkers, magazijnmedewerkers en vele andere beroepen. Het voertuig, de fabrieksvloer of de bouwplaats zijn voor hen hun werkplek.

Een dag in het leven van niet-kantoormedewerkers

Stel je voor dat je een vrachtwagenchauffeur bent. Je dag begint vroeg, misschien nog voor zonsopgang, terwijl je je voorbereidt om lange afstanden af te leggen. Het grootste deel van de dag breng je door achter het stuur, met weinig tot geen toegang tot traditionele communicatiemiddelen zoals e-mail of intranetten.

Communicatie uitdagingen

Voor niet-kantoormedewerkers zijn traditionele communicatiemiddelen vaak niet praktisch. E-mails worden gemist omdat ze geen toegang hebben tot computers, intranetten zijn ontoegankelijk vanaf de weg en papieren memo’s gaan verloren in de drukte van de dag. Dit maakt het moeilijk om hen op de hoogte te stellen van belangrijke bedrijfsinformatie, zoals wijzigingen in procedures, veiligheidsrichtlijnen of nieuwe beleidslijnen.

Communiceer via digitale schermen – Digital Signage

Digital signage biedt een innovatieve oplossing voor deze communicatie uitdagingen. Door strategisch schermen te plaatsen op locaties waar non-desk personeel regelmatig komt, zoals in magazijnen en kantines, kunnen werkgevers belangrijke berichten direct overbrengen. Of het nu gaat om veiligheidsinstructies of bedrijfsnieuws, digital signage zorgt ervoor dat non-desk personeel altijd op de hoogte is.

Plaats veiligheidsinstructies, werkroosters, bedrijfsnieuws, motivatieboodschappen, belangrijke herinneringen en feedback op het scherm.

Op zoek naar een effectieve oplossing?

Het kan een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat non-desk personeel op de hoogte blijven van belangrijk bedrijfsnieuws. Gelukkig bieden wij een oplossing die dit probleem kan verhelpen.

Vraag nu vrijblijvend een demonstratie aan via het contactformulier hieronder.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.