KLANTCASE

Bibliotheek Rivierenland

Bibliotheek Rivierenland, gelegen in een eigentijds gebouw, is toegewijd aan het bieden van een moderne en toegankelijke bibliotheekervaring.

De bibliotheek wilde haar moderne imago versterken door bezoekers en medewerkers op een moderne manier van informatie te voorzien. Hierbij lag de focus op de wens voor een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem, zodat gebruikers het moeiteloos konden gebruiken, zonder noodzakelijke ervaring.

12 schermen: Oneindig bereik

Bibliotheek Rivierenland heeft gekozen voor een narrowcasting systeem bestaande uit 12 schermen die strategisch verspreid zijn over de bibliotheek, op locaties met veel bezoekersverkeer. Deze schermen bieden bezoekers relevante informatie, waaronder evenementen, nieuws en speciale collecties, en dragen zo bij aan een verrijkte bibliotheekervaring.

Narrowcasting Screenlink

Videowall: Groot publiek bereiken

De videowall, bestaande uit 4 grote schermen, biedt de mogelijkheid om tijdens evenementen sprekers, presentaties en andere visuele content op een opvallende manier te tonen aan een groot publiek.

De implementatie van de schermen en videowall heeft geresulteerd in een verhoogde betrokkenheid van bezoekers en werknemers bij de bibliotheek. De dynamische weergave van informatie op de schermen draagt bij aan een actuele en levendige sfeer, terwijl de videowall een professionele uitstraling geeft aan evenementen en presentaties op het podium.

Bibliotheek Rivierenland heeft haar modern imago versterkt

Bibliotheek Rivierenland heeft niet alleen haar modern imago versterkt, maar heeft ook een effectief communicatiemiddel gecreëerd om haar doelgroep op een hedendaagse en boeiende manier te bereiken.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.