KLANTCASE

Cast

logo

“Het is fijn als je zakendoet met mensen waar je een goed gevoel bij hebt”.  

In Nieuwegein, direct aan de A2, ligt CAST, het handelsplatform voor Schoenen, Sport en Mode. Het is een groot indrukwekkend pand met 3 verdiepingen en 150 showrooms. Als inkoper kun je hier het hele jaar terecht om de nieuwe en doorlopende collecties te bekijken en te reserveren. Daarnaast beschikt CAST over verschillende ruimtes die naar wens ingericht kunnen worden voor bijvoorbeeld; presentaties, vergaderingen en trainingen. Dit maak het een unieke locatie. 

Draadloze oplossing

Nikki de Gier is verantwoordelijk voor de verhuur van deze ruimtes. Nikki: “In deze ruimtes werkten wij voorheen met gehuurde TV schermen. Dat betekende dat we bij verhuur van de ruimte zelf de kabeltjes en speakers met de hand moesten aansluiten. Dat is veel werk en je ziet overal kabels liggen. Daarom leek mij een draadloze oplossing niet alleen praktischer, maar ook veel professioneler. Na onderzoek samen met collega Marijn Verschure kwam ze bij Screenlink terecht. 

Persoonlijk advies

“Tijdens een bezoek aan de showroom van Screenlink in Zaltbommel werd alles goed uitgelegd. Directeur Ad van de Put adviseerde ons twee verrijdbare presentatieschermen, zodat we deze schermen niet alleen in de vergaderruimtes, maar ook op beurzen of ledenvergaderingen konden gebruiken. Daar hadden wij zelf nog niet bij stilgestaan, Slim meegedacht van ze “, vertelt Nikki.

No-nonsense aanpak

“De presentatieschermen zijn netjes op tijd geleverd en Screenlink heeft alles geïnstalleerd. Dat konden we wel waarderen, die no-nonsens aanpak van ze.  Het is fijn als je zaken doet met mensen waar je een goed gevoel bij hebt.  Al met al zijn wij zeer tevreden over de schermen die we nu in onze vergaderruimtes gebruiken. We gebruiken ze steeds vaker en bij steeds meer gelegenheden.”

085-3030960