KLANTCASE

Chain Logistics

logo

“Deskundig en snel en prettig in de omgang” 

Chain Logistics in Uden is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan logistieke diensten, waaronder transport, warehousing en e-fulfilment. Er werken 85 mensen “Wij zijn de meest persoonlijke dienstverlener van Nederland. Een persoonlijke band met onze werknemers en klanten vinden wij erg belangrijk”, zegt Tim Jansen, manager bedrijfsbureau. 

“We houden onze mensen graag op de hoogte van alles wat er in ons bedrijf speelt of wat er voor hen relevant kan zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze chauffeurs vellig de weg op gaan, en onze mensen in de productie de goede instructies zien. Wij wilden hier al lang iets aan doen, maar het kwam er gewoon niet van. Totdat ons bedrijf in 2021 vanwege flinke groei naar een nieuw en veel groter pand verhuisde”.

Narrowcasting

“We gingen online op zoek naar narrowcasting oplossingen en kwamen al snel bij Screenlink terecht. Zij leveren niet alleen goede producten, maar combineren deze met goede software Zij denken met ons mee en dragen oplossingen aan, dat is ook onze filosofie. Het klikte”.

Wij hebben verschillende producten in gebruik. Bij de ontvangst staat een narrowcasting scherm waar wij onze klanten welkom heten. Verder hebben wij in de kantine en in de productieruimten schermen hangen waar wij niet alleen leuke nieuwtjes laten zien aan onze medewerkers, maar ze ook informeren over relevante gebeurtenissen in ons bedrijf.

Gemakkelijke narrowcasting software

“Het mooie is dat je de content gemakkelijk kunt aanpassen en kunt laten zien op de schermen waar dat gewenst is. Het is gemakkelijk om dat te leren: Michelle van personeelszaken, Saskia van de administratie en ikzelf hadden dat binnen no time onder de knie.

We hebben wel eens meegemaakt dat de software haperde, maar ook dan is Screenlink er voor je. Ze zijn deskundig en snel en prettig in de omgang. Ze geven je een goed advies, ze installeren alles en ook de service is prima.”

085-3030960