KLANTCASE

Froster Frozen Food Logistics

“Wanneer we iets intern willen communiceren, dan kunnen we dat snel doen en het staat binnen een minuut op het scherm.” – Lotte Lagrouw (werkzaam op de marketing en communicatie afdeling van Froster Frozen Food Logistics).

Meer bereik en betrokkenheid

Bij Froster Frozen Food Logistics, een groot bedrijf met een divers personeelsbestand, is communicatie van essentieel belang. Om iedereen gelijktijdig te kunnen bereiken en betrokken te houden, hebben ze gekozen voor Digital Signage.

Een stukje betrokkenheid, niet alleen het zakelijke, maar ook voor de mensen om het leuk te maken,” – Lotte Lagrouw.

Het doel van het Digital Signage systeem is niet alleen om zakelijke mededelingen te doen, maar ook om de medewerkers op een leuke manier op de hoogte te houden van wat er speelt binnen het bedrijf. Van evenementen tot nieuwe projecten, alles kan snel en gemakkelijk worden gedeeld.

Persoonlijke successen en mijlpalen

Binnen het bedrijf wordt steeds vaker persoonlijke successen en mijlpalen op de schermen gedeeld.

“Ik hoor wel eens van collega’s dat ze het fijn vinden om op de hoogte te blijven van elkaar. Mensen zijn steeds berijder om iets over henzelf op het scherm te plaatsen, zoals een certificaat dat behaald is of een speciaal jubileum” – Lotte Lagrouw.

Ook jouw personeel beter informeren en betrekken?

Ben je op zoek naar een oplossing waarbij medewerkers snel en effectief op de hoogte blijven van belangrijke informatie, evenementen en successen? Overweeg dan ons gebruiksvriendelijke Digital Signage systeem, dat zich al bewezen heeft bij bedrijven zoals Froster Frozen Food Logistics.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

NaamToegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, jpeg, gif, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.